Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Ревнивец повреди яхта за 600 000 паунда, защото приятелката му правела с@кс на нея!

54 годишния жител на Великобритания Дейв Тейлър се оказал на скамейката на подсъдимите за умишлено нанесена вреда на чужда яхта.

Впрочем, мъжът не просто така е унищожил яхтата: на самия морски съд, по думите на подсъдимия била неговата приятелка, която му изневерила.

Инцидентът станал в Нюкасъл и по думите на Тейлър, между него и 26 годишната Хана Брукс е станал скандал, след което тя му казва, че отива в казино.

Дейв не повярвал на своята възлюблена и я проследил.

След 15 минути той забелязал, как нейния автомобил се паркира на пристанището.

Той продължил да я следи виждайки я, как се качва на яхтата, а когато погледнал през илюминатора видял, че тя седи на диван, а пред нея нейния любовник - собственика на морския съд - милионера Майкъл Хей.

По думите на Тейлър - Хана и Майкъл са извършили полов акт пред очите му, съобщава изданието Daily Mail.

Побеснял от ярост от видяното, Тейлър срязъл крепежните въжета на яхтата, като взел друга моторна лодка, която също е собственост на Хею.

Милионера отначало хукнал към мястото, където били срязани въжетата на яхтата, но после с удивление забелязал, че и другата му лодка е на ход и плава без укрепления, а тя му струвала около 600 000 паунда.

Следствие на отрязване на въжетата морския съд няколко пъти се ударил в пристана и се забил в близкия понтон.

Тейлър се признал за виновен в умишленно причинени вреди, като сумата на щети се оценява на 10 000 паунда.

Самият Хей отрича да е правил секс с Брукс, която е 2 пъти по-малка от него.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-03-20 11:37:40 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 808 прегледа
Новини: Ревнивец на 24 години си показа рогата навръх Тодоровден. Той буквално направи кушия, като метна един здрав бой на гаджето си. Скубал я е, удрял я е в лицето, ритал я е. Девойката буквално колабирала от боя. С цялата си наглост викнал едно такси и я закарал до Спешното. Явно много се е изплашил. За радост студентката успява да събере смелост и да разкаже как този нещастник я е малтретирал. Полици ... още
На: 2018-06-02 17:55:28 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 223 прегледа
Любопитно: В Западна Европа са откачили по минали колекции от играчки от детските менюта на МакДоналдс. Антиквари търсят определени колекции и са готови да плащат много добре за тях в сайтовете за онлайн търгове и търговия. Да, някои от тях са редки, но други не толкова. Във Великобритания менюто струва 2.50 паунда, а тези играчки се търгуват за цена от 30 до 300 паунда. Най-търсените играчки са на анимацио ... още
На: 2016-06-26 10:31:13 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 962 прегледа
Свят: Това е Криспин Оди, достатъчно богат и преди референдума, но след него добави към състоянието си още 220 милиона паунда. Притежателят на инвестиционен фонд скромно призна себе си за победител. Неговият хедж фонд спечели благодарение на "къси позиции" на акции и на британския паунд, предричайки, че тяхната стойност ще падне след референдума. Криспин Оди е на 57 години и управлява умело повече от ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X