Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Родната полиция пази, но афганистанците, не нас! Пребити от полицията българи заради мигранти! ( Видео )

Преди малко по НОВА бяха показани версиите и на полицията "родната" която трябва да ни пази, а реално пази афганистанци и какви ли още не , а бие и пребива наши момчета. След репортажа Виктор Николаев и Ана Цолова казаха ние да си преценим народа кой крив кой прав.

Е, тъй де ние що да се врем между шамарите, току виж и нас взел да ни набие или пък да ни спре паричките. Аз обаче съм на друго мнение и дори и тези момчета да са били тези нашественици, никой няма право да бие тях. Господа полицайчета, вашата заплата идва от народа, вие сте служители не на тези нашественици, а на народа. Запомнете го и много добре го разберете!!!

Повече подробности за случката, както и двете версии оправданията на дебелия полицай и момчетата може да видите във видеото. От мен толкова, аз съм си на страната на момчетата.

loading...
Линк:
№ 1 Добавен от гост: КАК СИЙКА На: 2016-11-06 22:27:38 Хaресва ми 2
guest-coment-341
В БЕЛГИЯ СА СПРЕЛИ ДА ПЛАЩАТ НА БЕЖАНЦИТЕ ОТ ЯНУАРИ 2015 ГОДИНА !В ИТАЛИЯ КМЕТА НА ЕДИН ГРАД СЕ ЗАКАНИ ЧЕ ЩЕ СТРЕЛЯТ !А НИЕ ТУК ГИ ГЛЕЗИМ И ХРАНТУТИМ !ДО КОГА ЩЕ СЕ МЪКНАТ ТУКА РАЗНИ ПРЕСТЪПНИ ТИПОВЕ И НИЕ ЩЕ ГИ ПОСРЕЩАМЕ КАТО ГОСТИ !ВЧЕРА ЕДНА ПОЗНАТА КОЯТО РАБОТИ В АГЕНЦИЯТА ЗА БЕЖАНЦИТЕ МЕ УСПОКОИ -САМО 36 СЕМЕЙСТВА СА ПОИСКАЛИ УБЕЖИЩЕ В БЪЛГАРИЯ ! А ДРУГИТЕ КАКВО ЧАКАТ ?ГЕРМАНИЯ ЛИ ?
№ 2 Добавен от гост: Пенчо На: 2016-11-06 22:26:59 Хaресва ми 4
guest-coment-342
"""Господа полицайчета, вашата заплата идва от народа, вие сте служители не на тези нашественици, а на народа. Запомнете го и много добре го разберете!!!""""""
Господин смешник,народа избира кой да го управлява,тоест ти.Запомни го и го разбери.
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-05-18 11:22:26 преди: 2 години / 3 гласа / 10 точки / 0 коментара / 4000 прегледа
Видео: Видео клип заснет с тренировка по маршируване на полицаи гръмна нета. Във клипа ще видите как наши родни полицаи се излагат като кифладжии и дори не могат да маршируват, а ние очакваме от тях да ни пазят. Не се знае кои са кадрите в клипа, но явно е, че , ако по този начин се става полицай, по по-добре без полиция отколкото със. Не може да не можеш да маршируваш и да си тръгнал да защитаваш сигур ... още
На: 2018-01-21 14:44:19 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2511 прегледа
Новини: Малко след обед, Петър Низамов-Перата сподели на личната си страница във Фейсбук видеоклип, на който показва как Гранична полиция реално не работи против преминаването на нелегални мигранти. Той отива още по-далеч като дори твърди, че Гранична полиция участва в прекарването на мигранти като бизнес начинание и прави всичко възможно да възпрепятства такива като него и приятелите му, които им пречат ... още
На: 2018-09-19 17:11:08 преди: 1 месец / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 685 прегледа
Общество: Патрулна кола Лада Нива се разби насред булевард Копенхаген в София, за да ни покаже състоянието на родната полиция, която явно не ни пази, а може да започне и да ни гази. Информацията се разпространи лавинообразно чрез социалните мрежи. Патрулката стои известно време по средата на пътя, пречи на движението. "Тия коли са от праисторията, на по 40 + години, нормално е да се случи", коментират потр ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X