Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Румен Радев размаза Бойко Борисов и беквокалистите на ГЕРБ: Искате война? Ще я получите!

Президентът Радев беше на откриването на учебната година в Софийския университет. Той поздрави учениците, че са избрали светския храм на България, където всички българи от различни религии почитат една обща – тази на знанието.

„Вие трябва да бъдете съвестта на българите и да промените радикално моралния климат в страната. Бъдещите юристи и журналисти не трябва да бъдат безразлични към корупцията и лицемерието", каза още той.

Пред журналисти той коментира и актуалните политически теми. Той е готов да даде битка на ГЕРБ, защото очевидно ГЕРБ иска битка с президента!

„От всички действия на ГЕРБ наблюдавам, че или премиерът губи контрол върху партията си, или я насърчава в битката срещу мен. Очаквах Бойко Борисов да озапти беквокалите си в парламента, но това не се случи. Те пеят все по-високо и все по-фалшиво. Не виждам смисъл от среща между мен и премиера. Решението и за самолетите, и за цялостната модернизация на Въоръжените сили е в ръцете на Бойко Борисов. Негова е и отговорността“, заяви Румен Радев.

Румен Радев очаква новия състав на ВСС да потвърди кандидатурата, което ще е знак за основателност и легитимност в духа на съдебната реформа. На 4-ти октомври обществеността ще разбере дали ще подпише указа за нов председател на ВАС.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-10-03 13:25:40 преди: 1 година / 4 гласа / 14 точки / 0 коментара / 3538 прегледа
Политика: Бойко Борисов направи много нагло изказване по адрес на Румен Радев. Според него, генерал Радев не е опонент на ГЕРБ на тези избори. Все пак Радев му е козирувал. Истинският опонент на ГЕРБ е Илияна Йотова. Бойко Борисов не пропусна да похвали своите кандидати. „Ние си имаме честни и почтени хора и си избираме от тях. За всяко състезание избираме най-подготвения кандидат. Цецка Цачева и ко ... още
На: 2018-06-13 13:19:17 преди: 1 месец / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1131 прегледа
Спорт: Синът на президента Румен Радев, Георги, продължава със своите успехи – седмица след седмица. Този път той се прояви на фестивал в Албена. Талантливия футболист се състезава с отбора си Барокко Спорт на Олимпийски фестивал. Той отбеляза гол в мача срещу Бистришките тигри от Витоша. Кадри от попадението на младшия Радев се появиха във Фейсбук Имаше много шеги, че както баща му Румен Радев ... още
На: 2016-11-14 18:23:41 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 4540 прегледа
Политика: Искам да спомена нещо по случай подадената оставка от премиера Бойко Борисов. Единственият, който е виновен за тази загуба е той и неговите действия. Манията му, че всички го обичат му изигра много лоша шега. Е, издигнаха магаре, но никой не го подкрепи. Важно е да се отбележи, че генерал Румен Радев беше избран с много повече подкрепа, която БСП има. Много хора избраха да подкрепят Румен Радев, ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X