Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Руските дипломати чакат самолет от Русия, който ще ги прибере в Родината за Нова година!

Отличен ход Винаги съм знаел, че е много умен!, така Доналд Тръмп отреагира в Twitter за решението на Владимир Путин относно не симетричния отговор на отзоваването на руски дипломати от САЩ.

В  руското посолство във Вашингтон очакват специален полет от Москва, който е длъжен да прибере дипломатите и членовете на техните семейства за родината им.

В 9 часа по източно-американско време в посолството на Русия във Вашингтон очакват пристигането на самолет от Москва със специален летателен екипаж "Русия".

Както стана ясно вчера дипломатите и техните семейства, /които са около 100 души/ трябва до 72 часа да напуснат територията на САЩ, но поради Новогодишните празници билети за редовни полети няма.

Относно решението на Владимир Путин да не отзовава американски дипломати и посланици в отговор на американската администрация, засега Барак Обама не се подготвен.

А вот как отреагировал на него избранный президент Дональд Трамп. "Отличный ход Путина — отложить это. Я всегда знал, что он очень умен", — написал Трамп в своем Twitter.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-12-30 09:05:04 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 6390 прегледа
Новини: Руските отзовани дипломати от правителството на САЩ срещат трудности да си купят самолетни билети за РФ, предава "Интерфакс", защото всички билети за Москва по Нова година отдавна са изкупени. По заповед на Барак Обама те са длъжни до 72 часа да напуснат САЩ. Засега някои от тях се опитват от Вашингтон да стигнат до Ню-Йорк, където имат по-големи шансове да намерят свободни места до Москва. По ... още
На: 2017-02-10 08:59:31 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 746 прегледа
Новини: Министърър на външните работи Сергей Лавров сподели пред пресата, че на руските дипломати често им се налага да работят под шантаж и заплаха за личният им живот, и това става все по често явление.  По информация на министърът на МВР на Русия особенно през изминалата година опита за вербуване, шантаж и заплаха на техни дипломати е станало ежедневие, което обаче има и положителен отенък, защото тов ... още
На: 2017-07-11 10:29:05 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1500 прегледа
Новини: Дипломатическата криза между САЩ и Русия се засили. На самита G20 от американска страна не бяха представени, каквито и да е планове, за нейното разрешение. Във връзка с това Русия взе решение да отзове 30 дипломати от САЩ и да затвори американска спобственност: складови помещения в Москва и дипломатическата вила на САЩ в Серебряном бору. Руски дипломати бяха отзовани в навечерието на Нова Година ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X