Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Видео

Руските рицари показаха за първи път възможностите на новия Су-30СМ! (НЕЧОВЕШКО ВИДЕО)

Между 21 и 25 март над аерокосмическия салон LIMA-2017 в Малайзия „Руските рицари“ представиха възможностите на новите изтребители Су-30СМ. Просто правят неща, които изглеждат невъзможни и не могат да се проумеят.

Самолетът е създаден на базата на Су-27 и тотално превъзхожда предшественика си по бойни възможности и летателни характеристики. Това е може би най-добрият многоцелеви изтребител в света, или поне един от най-добрите.

Това е първият свръхманеврен сериен самолет, благодарение на интегралната си аеродинамична схема, системата за управление на вектора на тягата на двигателя (който е АЛ-31ФП) и предната управляема аеродинамична повърхност.

Ето коментарът на Валерий Аверянов, който е летец-изпитател и герой на Русия:

"Това е първият в света експортен изтребител, оборудван с бордови радиолокатор с фазирана антенна решетка, което осигурява едновременното откриване, съпровождане и атака на значителен брой цели“, казва той пред Руски дневник.

Това е и първият самолет на Русия, който разполага с октрита архитектура на бордовото радиоелектронно оборудване, което позволява модернизацията на самолета на високо ниво и адаптирането му към специфичните нужди на страната, която го използва.

"Тя дава възможност да се премине в режим на енергична маневра, позволява по-бързо да се използва въоръжението и повишава безопасността на маневрите", коментира Аверянов по отношение на по-високите възможности в близък бой.

Освен това, самолетът е двуместен и предлага по-голям комфорт на хората в него, което е от значение за духа им. Сега вижте това съкровище в действие.

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 2 ком. | 8055 прочита
Линк:
№ 1 Добавен от гост: Пурко На: 2017-03-31 11:30:24 Хaресва ми
guest-coment-1668
Стига сте ни хвалили тези неандерталци, дето не са направили само злини на България! Марш при Путин!
№ 2 Добавен от гост: elemag На: 2017-03-31 14:27:28 Хaресва ми
guest-coment-1671
Сус бе питекантроп разбираш от тази материя колкото свиня от теменужки !!! Марш при Ердоганя да ти охлаби напрежението !!!
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-06-10 14:14:04 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 489 прегледа
Аеробатичния отбор на руските Златни Орли отпразнува 25-та си годишнина. Това стана с авиационно шоу в региона Твер, днес, на 10 юни. Русия има общо 5 аеробатични отбора – Руските Рицари, Крилата на Таурида, Руските Соколи, Бързаците и Златните орли. На шоуто се виждат Орлите със своите хеликоптери Ми-28Н, Рицарите с техните Су-30СМ и Бързаците с техните МиГ-29. Предоставям ви кадри от шоут ... още
На: 2017-02-16 11:51:40 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1802 прегледа
Президентът на Русия Владимир Путин посети концерна «Калашников», където му показаха нов образец на оръжията и оборудването за руските военни. Особенно впечатление на Владимир Путин му направила екипировката за специалното подразделение на Въоръжените Сили на РФ. ... още
На: 2017-05-18 01:21:03 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 6444 прегледа
Сега ще видите на какво са способни три нови изтребителя Су-30СМ с тяхната свръхманевреност. Видеото е заснето след излитането им от базата Новофьодоривка в Крим. Самолетите вече са в авиогрупата на Черноморския флот. Този модел е проектиран от Иркутското авиационно предприятие. Екипажите, които ще карат самолетите, в момента преминават учение в град Ейск. Павел Горбачов, връзки с обществеността ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X