Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Дом и Градина

Рязане на дървета и храсти – как да създадем идеалната визия на градинката

Умелото разпределяне на вашия парцел в свободни и озеленени площи е гаранция за успешно оформена градина. Започнете с почистване на двора. Вече може да се наемат екипи по почистване на дворове и градини за рязане на дървета и храсти, за косене на трева и изнасяне на боклуци от дворове и парцели.

При затревяване на поляната обърнете внимание на няколко важни неща, според това дали желаете да направите английска декоративна поляна, солидна поляна за ползване или разкошна ливада с цветя.

Преди да купите семена за посев, помислете за начина на използване. Една нежна декоративна поляна може да е относително чувствителна и една ли може да бъде подходяща основа, ако тревната площ ще служи и за „игрище“ на деца. Особено, ако ще се ползва в последния случаи, дворът, а не само моравата трябва да са добре почистени от клони, треви, храсти, паднали клонки, съчки и други неща, с които децата могат да се наранят.

В този случай засейте по-добре една здрава, устойчива поляна за ползване, която да издържа на прекомерната употреба. В последно време наред с двата традиционни вида поляни все по-предпочитана е ливадата с цветя.

Това може да е и заради факта, че все по-рядко се среща в природата. Ако затревявате такова място трябва да помните, че площта не бива да се тъпче. Почвата трябва да е по възможност бедна на хранителни вещества. Много пъти това се постига със смесване на пясък. Така ще запазите за по-дълго време и ще разнообразите цветната ливада. Всяка тревна площ е смесица от различни видове треви.

Техният състав определя изгледа и трайността. Това колко често трябва да се почиства дворът, кога и колко рязане на дървета и храсти и други се определя от избраният метод за поддръжка. Запомнете, че дори непретенциозната поляна се нуждае от грижи. Големият избор от уреди за градината и двора улеснява работата на всеки любител градинар. За всичко това първо ще ви трябва почистване на дворове и парцели с извозване от фирма.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2013-12-10 07:17:30 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 707 прегледа
Свят: Създаването на тревни покрития е градивна част в процесите свързани с озеленяване и затревяване. Цялата технология е поетапна и изисква освен подходящи ресурси и материали, и голяма доза творческо мислене. Конкретната площ е вид скица, която добрият художник може да запълни по най-подходящият, най-атрактивният и най-уникалният начин. Може да съдържа комбинцаия с трева и аранжировка с цветя, х ... още
На: 2018-03-19 15:33:06 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 239 прегледа
Общество: 63-годишният хасковлия Димитър Ганев бе санкциониран от общинската служба КОРЗ за незаконно засаждане на финданки в градинката пред блока, в който живее на ул. “Ком”. Мъжът бил изкопал няколко ямки и бил подготвил за засаждане в тях иглолистни фиданки. Това обаче се случило без разрешение от общината. КОРЗ отишли на адреса по подаден сигнал. Установили, че мъжът е натрупал там и доста ... още
На: 2013-12-10 08:00:36 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 692 прегледа
Други: Хората отглеждат растения от дълги години, като някои са превърнали това в начин на живот. Ако искате да превърнете Вашия двор в красиво място, където да растат красиви цветя, дървета и храсти можете да направите това по два начина – първия е сами да засадите дърветата и другите растения, да се грижите за тях и в общи линии сами да направите озеленяване на Вашия двор. Както вече спомен ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X