Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Съквартирантът на Йоан Матев, който хладнокръвно уби Георги Игнатов в Борисовата, ПРОГОВОРИ!

Съквартирантът на Йоан Матев, който бе задържан за убийството на Георги Игнатов от преди 2 години в Борисовата градина, проговори за случилото се. Любослав Витанов е живял няколко месеца с Йоан.

"Йоан беше нормален студент, като всички нас. Въобще не е ставало дума, че е притеснен от нещо и съм изненадан, че е арестуван", каза Любослав, цитиран от "24 часа".

Вчера преди обед полицаи са отишли да обискират стаята в общежитието, където живели двамата. Не са дали никаква информация на Любослав.

На мястото не са открити никакви вещи на Йоан, който в края на семестъра (декември 2016 година) е тръгнал за София и повече не се е появявал. Не е оставил нито дрехи, нито друг личен багаж. Любослав Разказва, че Йоан често говорил за тренировките си по бокс.

След убийството Йоан станал по-мускулест и едър, изцяло променил външния си вид – повече брада и коса. Трудно човек можел да го разпознае като човека на снимката от охранителните камери в Борисовата градина.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-03-02 16:43:26 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1125 прегледа
Новини: Всички знаете кой е Йоан Матев – студентът, който задържаха за убийството на Георги Игнатов в Борисовата преди две години. Той поиска да му бъде наложена по-лека мярка за неотклонение. Определя това, което се казва по медиите като откровени лъже. „Това, което се казва по медиите, са пълни лъжи. Аз съм невинен, заяви Матев пред съда. Това, че съм си пуснал брада или тренирам, е нормал ... още
На: 2017-10-10 18:02:02 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 4423 прегледа
Новини: Най-накрая се появи информация за случващото се с Йоан Матев, който ликвидира 15-годишният Георги в Борисовата градина. Става ясно, че Йоан е оставил младежът да умре в агония, бавно и мъчително. Това стана ясно при разглеждане на молбата му да бъде освободен от ареста, предават от Телеграф. В деня на инцидента, 2 юни 2015 година Йоан не само е нападнал Георги, но го е зарязал на пейка да умре, ... още
На: 2017-03-08 12:51:24 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1440 прегледа
Новини: Вуйчото на убития в Борисовата градина Георги Игнатов за първи път проговори пред медиите. Илиян Георгиев изрази благодарността си към полицията и хвърли малко светлина върху разследването: “Отдавна искам да го кажа в публичното пространство - бих искал да изразя огромна благодарност за това, което полицията направи за година и половина. Едно такова изследване е много сложно и комплексно сп ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X