Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Само Пеевски по-богат политик в България от Симеонов! Империя за стотици милиони! (ДАННИ)

Вицепремиерът Валери Симеонов диша във врата на Делян Пеевски по отношение на печалби на пари. Оказва се, че патриотът има бизнеси за стотици милиони.

По време на разследване за това дали Валери Симеонов иска да се намеси с политически инструменти в бизнеса на телекомите на „Делник“, което също ще разгледаме, попадаме на оборота и печалбите на неговите фирми.

Проверка в Търговския регистър е показала, че Валери Симеонов участва в седем фирми, като две от тях са пряко свързани с телевизията му Скат – СКАТ ТВ ООД и СКАТ ООД. Той притежава дялове и във фирмите СИТИНЕТ КО ЕООД (СОБСТВЕНОСТ НА КАПИТАЛА СКАТ ООД), СКАТ ТРАНС ООД, СКАТ ТЕЛЕКОМ и СКАТ ИНВЕСТ.

От 2010 година до сега, дружествата му са реализирали около 108 милиона лева приходи. Той е вторият най-богат бизнесмен сред политиците, като пред него е само Делян Пеевски.

Телевизия СКАТ обаче не е сред 30-те най-гледани телевизии в България, отбелязват от Делник. С какви дейности медийната империя на Симеонов натрупва тези големи приходи. Справките по икономически дейности на фирмите липсват.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 160 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-07-29 08:10:19 преди: 2 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 123 прегледа
Политика: „Млада българска майка болна от левкемия събира пари за трансплантация в чужбина, държавата отказа да плати за операцията и в Германия“ – новина по НОВА от тази вечер. А за Домусчиев милиони има! За Пеевски милиони има! За Ковачки милиони има! За Гергов милиони има! За Златев милиони има! За къщи в Барселона милиони има! За ваканцуване на престъпниците в парламента милиони ... още
На: 2017-07-13 17:02:34 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3803 прегледа
Политика: Валери Симеонов, големият бизнесмен, големият патриот, големият политик, големият разбирач от отбрана, сигурност, интеграция и какво ли още не! Най-колоритният политик, поне според себе си. Това са големите специалисти, които управляват България, това са нашите политици! Неграмотни, без възпитание и култура! Колоритни на макс!  Истината е, че той е един неграмотник. В АФЕРА.БГ се появи доказате ... още
На: 2016-01-04 18:40:30 преди: 2 години / 2 гласа / 5 точки / 0 коментара / 932 прегледа
Видео: Стотици войници, журналисти, хора и протестиращи се събраха заедно в София, обединиха се днес на 4 януари, за да отбележат една много важна дата. Те честват заедно 138-та годишнина от счупването на оковите на турската Османска Империя от България. Политици, свещеници, местни, както и хора от цяла България празнуваха и наблюдаваха ежегодния марш и молитвата в църква Св. Неделя!   ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X