Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

САЩ запали нов конфликт! Проведоха се учения от американски военни на японския остров Окинава!

Стана ясно, че в продължение на три дни от 12 до 14 април, САЩ са провеждали военни учения на японския остров Окинава (авиобаза Кадена). Ученията са били във връзка ако КНДР нанесе ответен удар.

От седмица в региона расте напрежението и по точно от 4 април – датата, когато Пхенян проведе поредното изпитание на ракета. Темата за удар от САЩ по КНДР постоянно се обсъжда в Япония.

Заедно с Япония се безпокои и Южна Корея, защото е съюзник на САЩ и не могат да не поддържат действията на Вашингтон по отношение на Пхенян.

Но, чудесно разбират, че в случай на удар по КНДР - Северна Корея ще нанесе ответен удар, като обект на нападение ще стане нейната територия.

Американски военни бази има разположени, както в Япония, така и в Южна Корея и вероятно те ще бъдат първите вероятни цели, ако КНДР реши да отговори.

Япония вече е заявила, че в случай на атака ще отговори превентивно, за което Вашингтон проведе с Токио предварителни консултации.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-05-30 11:52:01 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 635 прегледа
Новини: Става дума за военните учения на американците, които се провеждат на японския остров Окинава. Томоми Инада, японският министър на отбраната разпореди да се отменят парашутно - десантните учения, които САЩ планира да проведе на споменатия по-горе южен остров. Министърът съобщи намерението на правителството си на официална пресконференция. "В съответствие с двустранната договореност американскит ... още
На: 2016-05-31 10:06:07 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 594 прегледа
Новини: Земетресение с магнитуд 6,2 по скалата на Рихтер е регистрирано в Тихия океан, близо до японските острови Окинава. Епицентърът на труса е в близост до остров Ишигаки. Дълбочината му е на 220 км. под дъното на океана. До момента няма данни за жертви или разрушения. Официално не е обявявана опасност от вълни-цунами, но местните жители се опасяват от такива. Учените обаче твърдят, че такива страхове ... още
На: 2016-06-20 11:09:37 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 676 прегледа
Новини: Спокойно! Цифрата не е за една година, а за периода от 1972 година насам. Руски медии се позовават на данни в резолюция приета от хора, участващи в масови протести по този повод в град Наха. Авторите подготвили спомената резолюция твърдят, че 575 от тези престъпления могат да бъдат сложени в категория "тежки престъпления". От известно време островната държава се тресе от негодувание срещу америк ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X