Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Саудитски играчи не почетоха паметта на загиналите в терор! Техен Имам разби с изказване! (ВИДЕО)

Ислямски имам обяви, че националният отбор на Саудитска Арабия отказва да участва в едноминутно мълачние в името на жертвите на тероризъм в Лондон, защото вярват, че не е грях мюсюлманин да убие неверник.

Шейх Мохамад Тауиди смята, че е лъжа да се казва, че мюсюлманите не уважават умрелите с минута мълчание и, че футболистите подкрепят джихадистите.

„Те не спряха за минута мълчание, защото според Уахаби исляма, който управлява Саудитска арабия, не е грешно или греховно мюсюлманин да убие немюсюлманин“, казва той пред Дейли мейл Австралия.

„В очите им нападателите са мъченици, които ще отидат в рая. Ако те бяха почели минутата мълчание, това значи, че се изправят срещу братята си мюсюлмани, които са се борили за джихад срещу неверниците“, продължава той.

Тауиди отбелязва и, че ако футболистите са почели паметта на загиналите в терористичната атака, то са щели да бъдат веднага прибрани в страната си за наказание.

Той казва, че може би не всички играчи на отбора смятат така, но на клипчето ще видите какво направиха на мача квалификация за Световното срещу Австралия. Там почетоха жертвите в атентата, част от които австралийци.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-07 10:49:35 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 4634 прегледа
Ето, как българите в Нюрнберг почетоха Йордановден! В кратко видео се вижда, че българина е българин, където и да е - той пази своите традиции и ги предава на идното поколение.  ... още
На: 2016-01-30 16:35:47 преди: 2 години / 8 гласа / 35 точки / 1 коментара / 14326 прегледа
 В предаването си Фактора Кошлуков разби тотално фалшивия "имидж" на Меглена Кунева. Кошлуков наистина е фактор в последните 30 години от нашата история. Той бе в бунтарското и напредничаво студенстко предаване "Ку-ку", а после активно участва в промените и създаването на СДС.  Всеки има според пристрастията си различно мнение за него. Но не може да му се отрече, че винаги е бил бунтар и активен ... още
На: 2015-11-15 13:15:19 преди: 2 години / 4 гласа / 14 точки / 0 коментара / 45574 прегледа
Вижте ги и тогава ми говорете за толерантност. Спат по гробищата, смеят си, хвърлят си боклуците, подиграват се с паметта на загиналите християни. Как ние да имаме уважение към тяхната религия, когато те се държат по този начин с нашата. Просто нямам думи. Клипът е от неотдавна и заснема бежанци в Сърбия.  ... още
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X