Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Дом и Градина

Съвети за красотата на вашата баня

От личен опит знам, че банята е едно от помещенията, което изисква повече чистене и лъскане, и съответно ремонт. Всеки човек поддържа лична хигиена, а мокрото помещение винаги трябва да бъде добре оборудвано и направено, също така да изглежда красиво. Повечето хора се притесняват да започнат ремонт или козметични поправки, тъй като всичко е доста скъпо, имайки предвид стагнацията, те са в правото си да се притесняват и да не им се започва ремонтна дейност.

Обикновено баните са малки в сравнение с другите стаи в дома. Размерът я прави подходяща сами да си направите проект за декорация.

Завъртете елементите в банята си.

Хубаво е да промените темите на вашите кърпи, килим, душ завеса и всякакви други украшения, които смятате, че добавят красота на тапета на фона на вашата баня.

Планирайте промяна на палитрата, за всеки сезон или на всеки шест месеца. Можете да направите сезонни фонове или да премине от формални до случайни. Да не се чувствате, че все едно нещо ви липсва или има дисконофрт. Ако за първи път декорирате вашата баня може и да ви бъде малко трудно.

Един свеж слой боя.

След като сте си намислили фона, изберете цветове, за вашия интериор. Освежаващата боя превръща вече мрачната баня в нова ослепителна стая. Можете да изберете един цвят за цялата стая, за да се създаде единна платформа за елегантни стилни аксесоари.

Изберете два цвята, които се сливат добре или отразяват желания цвят, когато са заедно. Дръжте поне един светъл цвят, така че помещението да не е мрачно.

Когато избирате боя, съобразете се с факта, че в банята ви се отделя влага, желателно е боята да бъде полу-гланцираща, за да се запзва чисто. Влагата в банята може да направи стените да изглеждат бледи и зацапана, а този вид боя ги запазва ярки и се почистват по-лесно. Два слоя боя осигурят пълно покритие без прозиране.

В центъра на мокрото помещение.

Изберете завеси за баня, която да приляга на вашият фон. Завесата за душа е важно приспособление, когато идват в дома ви приятели, това е едно от нещата, което прави впечатление. На пазара ще намерите всякакви разцветки и декорации. Има силонови завеси и платнени завеси. Силоновите са евтина и лесно се сменят, когато се износи. Платнените душ завеси може да се измиват добре и имат по-мек поглед от силоновите. Ако имате душ врати, завеса тогава не е нужна.

Всеки от вас може да промени банята си с много евтино вложение, просто трябва да имате желание и усет за нещата.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 244 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-02-22 14:51:13 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2049 прегледа
Други: Облекло, храна и подслон - трите най-важни потребности за дадено лице. Но в един свят, където цените Realty са покачващите се, много от нас живеят в къщи, които имат много малко пространство и изключително малки бани, като по този начин ни принуждава да търсят проекти за баня за малки пространства. 1. Цветовите схеми. Можете да използвате бледи, меки цветове като пастели, неутрални и бели нюанси ... още
На: 2017-12-30 14:24:41 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 194 прегледа
Новини: Туристически автобус с пътници се е запалил в движение на пътя Карлово - Павел баня, при местността Стражата. Шофьорът е реагирал мигновено и пътниците, около 30, са били изведени навреме от автобуса. Инцидентът е станал около 13.30 часа. И в момента пасажерите са на пътя и чакат да бъдат извозени с друг автобус, който ще дойде от Павел баня. Пожарникарите са пристигнали на място, когато половин ... още
На: 2013-12-08 06:58:52 преди: 5 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 634 прегледа
Други: Банята несъмнено е единственото място в къщата, където можем да релаксираме истински след трудния работен ден. Насладата, която носи усещането за стичащата се по голото ни тяло топла вода и степента на релаксация, до която ни довежда, е усещане, което е сравнимо с малко други.В следващите редове ще ви напишем няколко идейни съвета за това как да превърнете вашата баня в най-предпочитаното от вас м ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X