Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Спорт

Седемдесет дневен тренировъчен план и съчетанието му с хранителни добавки за мускулна маса

Тренировъчният план е определен за повишаване на мускулния растеж до колко това е осъществимо в седемдесет дни. Мускулните групи се тренират по един път в седмицата, като се използват главно комбинации между различни видове тренировки.

Сплит системата за тренировки е с продължителност пет дни, като за почивни дни са отредени събота и неделя. Набляга се на правилно изпълнение на тренировките и контролирано повишаване на тежестта, с която те се изпълняват. При възможност поставяйте по-голяма тежест във всяка следваща тренировка. Ако искате да получите максимален ефект от упражненията е необходимо да се храните обилно и в менюто ви да присъстват поне пет основни хранения.

Основната задача на сплит системата за тренировки е повишаване на мускулния растеж и за да може да се възстановявате след изтощителните упражнения е препоръчително да приемате хранителни добавки за образуване и натрупване на мускулна маса.

Ние бихме могли да ви препоръчаме една мощна хранителна добавка VemoHerb Armageddon за употреба преди тренировка, която ще ви зареди с много енергия и сила и ще изстреля вашите постижения до възможно най-високите равнища. Тя ще ви помогне за един мощен кик-старт на тренировката, като ви даде необходимата сила, енергия, концентрация, издръжливост и ще надминете всички свои лични рекорди.

Освен вече споменатата хранителна добавка за мускулна маса бихме могли да ви предложим и VemoHerb Ecdysterone. Той помага при изтощителни тренировки, като стимулира протеиновия синтез, издръжливостта, кондицията и подпомага бързото натрупване на мускулна маса. Свойствата й се определят от пречистения активен продукт, деведесет и пет процента бета екдистерон, който се изолира от растението Leuzea carthamoides (познат още като Rhaponticum Carthamoides или Еленов корен).

Тренировъчният план е подходящ за напреднали, като оборудването, което е необходимо за изпълнението му е: лостове, дъмбели, тренировъчни машини и вашата собствена сила. Упражненията биха могли да извършват както от мъже, така и от жени.

За да се запознаете с тренировъчния план посетете нашата страница

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-15 10:51:57 преди: 5 месеца / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 178 прегледа
Здраве: Тренирате ли здраво и за да иглеждате добре? Водите ли здравословен начин на живот? Въпреки огромните усилия, които полагате за да се чувствате и изглеждате добре, не получавате желаните резултати. Много от хората, които се занимават с фитнес или практикуват друг вид спорт, знаят какви добавки за фитнес трябва да се приемат. Тези, които искат да си вземат хранителни добавки, но не знаят от къде и ... още
На: 2016-01-03 13:47:46 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 904 прегледа
Спорт: За какво се използва креатина? Креатинът е една от най-търсените и ценени хранителни добавки. Той има свойството да увеличи притока на енергия към мускулите, което увеличава тяхната сила и капацитет да издържат на по-голямо и по-продължително физическо натоварване. Креатинът е сред най-уважаваните хранителни добавки сред хората, които се занимават с вдигане на тежести или със спортове, в които с ... още
На: 2014-01-19 17:35:57 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5120 прегледа
Спорт: Един от най-трудните моменти в бодибилдинга е непрекъснатата борба с телесните мазнини. Комбинирането на хранителна програма с тренировъчен план за покачване на мускулна маса масово набира популярност. Но проблемът е, че когато качвате маса започвате да трупате и твърде много телесни мазнини. Това се превръща в една безкрайна борба. Следвайте тези три стъпки за да постигнете по-добри резултати. ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X