Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Спорт

Седемдесет дневен тренировъчен план и съчетанието му с хранителни добавки за мускулна маса

Тренировъчният план е определен за повишаване на мускулния растеж до колко това е осъществимо в седемдесет дни. Мускулните групи се тренират по един път в седмицата, като се използват главно комбинации между различни видове тренировки.

Сплит системата за тренировки е с продължителност пет дни, като за почивни дни са отредени събота и неделя. Набляга се на правилно изпълнение на тренировките и контролирано повишаване на тежестта, с която те се изпълняват. При възможност поставяйте по-голяма тежест във всяка следваща тренировка. Ако искате да получите максимален ефект от упражненията е необходимо да се храните обилно и в менюто ви да присъстват поне пет основни хранения.

Основната задача на сплит системата за тренировки е повишаване на мускулния растеж и за да може да се възстановявате след изтощителните упражнения е препоръчително да приемате хранителни добавки за образуване и натрупване на мускулна маса.

Ние бихме могли да ви препоръчаме една мощна хранителна добавка VemoHerb Armageddon за употреба преди тренировка, която ще ви зареди с много енергия и сила и ще изстреля вашите постижения до възможно най-високите равнища. Тя ще ви помогне за един мощен кик-старт на тренировката, като ви даде необходимата сила, енергия, концентрация, издръжливост и ще надминете всички свои лични рекорди.

Освен вече споменатата хранителна добавка за мускулна маса бихме могли да ви предложим и VemoHerb Ecdysterone. Той помага при изтощителни тренировки, като стимулира протеиновия синтез, издръжливостта, кондицията и подпомага бързото натрупване на мускулна маса. Свойствата й се определят от пречистения активен продукт, деведесет и пет процента бета екдистерон, който се изолира от растението Leuzea carthamoides (познат още като Rhaponticum Carthamoides или Еленов корен).

Тренировъчният план е подходящ за напреднали, като оборудването, което е необходимо за изпълнението му е: лостове, дъмбели, тренировъчни машини и вашата собствена сила. Упражненията биха могли да извършват както от мъже, така и от жени.

За да се запознаете с тренировъчния план посетете нашата страница

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 928 прегледа
Публикувано на: 2017-05-24 14:59:39
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Седемдесет дневен тренировъчен план и съчетанието му с хранителни добавки за мус
На: 2018-02-15 10:51:57 преди: 1 месец / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 88 прегледа
Тренирате ли здраво и за да иглеждате добре? Водите ли здравословен начин на живот? Въпреки огромните усилия, които полагате за да се чувствате и изглеждате добре, не получавате желаните резултати. Много от хората, които се занимават с фитнес или практикуват друг вид спорт, знаят какви добавки за фитнес трябва да се приемат. Тези, които искат да си вземат хранителни добавки, но не знаят от къде и ... още
На: 2016-01-03 13:47:46 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 903 прегледа
За какво се използва креатина? Креатинът е една от най-търсените и ценени хранителни добавки. Той има свойството да увеличи притока на енергия към мускулите, което увеличава тяхната сила и капацитет да издържат на по-голямо и по-продължително физическо натоварване. Креатинът е сред най-уважаваните хранителни добавки сред хората, които се занимават с вдигане на тежести или със спортове, в които с ... още
На: 2014-01-19 17:35:57 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5105 прегледа
Един от най-трудните моменти в бодибилдинга е непрекъснатата борба с телесните мазнини. Комбинирането на хранителна програма с тренировъчен план за покачване на мускулна маса масово набира популярност. Но проблемът е, че когато качвате маса започвате да трупате и твърде много телесни мазнини. Това се превръща в една безкрайна борба. Следвайте тези три стъпки за да постигнете по-добри резултати. ... още
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X