Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Сега ще пазим ли Делян Пеевски или ще го съдим?

 До вчера Делян Пеевски бе с охрана от НСО заради заплаха за убийство, а днес по някои медии излезе информация, че ДАНС е щурмувал "неговото скривалище" хотел "Берлин" в столичния квартал "Бояна".

  Акцията е била организирана тайно и извършена без излишен шум и само в присъствието на определени медии. Според информацията били иззети документи, а самият Пеевски не е присъствал. В допълнение се оказа, че е бил и издирван. Смешното в тази ситуация е, че той дори не е бил в страната, а изненадващият обиск го вбесил, когато му било съобщено.

 При положение, че той е охраняван от държавни служители не би ли трябвало те да знаят къде точно се намира охраняваният от тях обект? Другото още по интересно е, че очевидно служителите на ДАНС са изчакали той да излезе извън страната, за да проведат този удар срещу него. И какъв ще бъде отговорът на Пеевски?

 Възникват и други въпроси:

 Личността Делян Пеевски защитаван ли е от държавната власт (охраната му от НСО) или е престъпник издирван от ДАНС?

 Сега ще пазим ли емблематичната личност Делян Пеевски или ще го съдим?

 Отново се почна с показните театрални акции за изтупване на имиджа на властта. И не рискува ли тази власт, с тези свои игрички да вбеси мастития бос и той да разкрие част от тайните, които крие за тях?

 Театралното представление започна, интересното е да се разбере това драма ли ще бъде или поредната трегикомедия или просто много шум за нищо?

loading...
Рейтинг: 2 звезди | 2 гласа | 4 точки | 1 ком. | 3531 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-02-11 13:01:28 преди: 2 години / 6 гласа / 22 точки / 0 коментара / 1315 прегледа
Новини: Ахмед Доган и Делян Пеевски имат забрана за влизане в Турция. Тази информация бе разпространена преди няколко дни от чужди медии, а днес бе потвърдена и от посолството на Турция в София, без да се споменава каква е причината. "Във връзка с отправени към Посолството на Република Турция питания относно публикуваната от турски медии новина за наложена забрана за влизане в Турция на бившия лидер на ... още
На: 2015-08-30 19:46:29 преди: 3 години / 4 гласа / 14 точки / 1 коментара / 4285 прегледа
Политика: В Интернет се завъртя информация, че няколко чужди прокуратури ще нанесат сериозен удар на Делян Пеевски. Всичко става покрай приватизацията на „Булгартабак“ и опитите на депутата от ДПС да изкара бизнеса си на светло. Прокурорите имат подозрения за СЕРИОЗНИ КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ ОТ СТРАНА НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ! Конкретно за Булгартабак, Делян е ползвал ОФШОРКИ И ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА, за да придоб ... още
На: 2016-02-12 13:17:00 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1110 прегледа
Политика: Данъчните са започнали проверка във фирмите на Делян Пеевски. Те разкриха, че ревизиите са във връзка с последните сделки, сключени от бизнесмена и фамилията му. Най-новата придобивка на Пеевски стана през януари. Тогава той купи фалиралия комбинат "Химко" във Враца. Сделката бе извършена чрез фирмата „НСН Инвестмънт”, в която Пеевски държи 90%, а майка му Ирена Кръстева притежава др ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X