Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Общество

Село с болни хора без вода заради далавери на политици и незаконни дървосекачи! Обричат ги на беди!

Пиша тази статия след сигнал до страницата ни във Фейсбук. Става на въпрос за голяма несправедливост в село Горочевци в община Трън.

Заради безчинствата на незаконни секачи и бездействието на властта, редица възрастни са оставени без вода. Те са между 80 и 88 години на възраст, някои от тях са болни и на легло. Да, в България през 21-ви век може да има населено място без вода. Все едно сме в Африка, а не на континента Европа.

Жалбите до кмета и кметския наместник биват отбутнати, проблемът остава нерешен.

„От месец май 2017 година са писани жалби от жителите на селото Горочевци (община Трън) до кметицата на Трън Цветислава Цветкова по повод на това, че е нарушена целостта на водопровода, в резултат на движението на камиони, извозващи дърва, които се изсичат поголовно и дори са разбили пътя до селото.

По тази причина половина село е без вода една година. При молба за съдействие от страна на кметския наместник Васил Божилов, отговорът е: Oтивайте си в София!“, сигнализират потърпевши.

Моля ви, приятели, споделяйте тази история, с който можете. Само с обществен натиск можем да спасим тези хора. Трябва да има наказания за бездействието на властимащите в селото. Дали нямат финансови интереси с дървосекачите, че толкова упорито да замитат проблема? 

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-26 18:12:10 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 239 прегледа
Общество: Снимки на гоцеделчевският депутат от ГЕРБ Димитър Гамишев и още редица бизнесмени, политици и обикновени хора са открити разпръснати от чувал на гробищата в село Дъбница. "Това е дело на психопат, чиято цел вероятно е да ни подлуди и тласне към търсене на врачки", коментира неприятната случка депутатът. Снимките най-вероятно са извадени от социалните мрежи, изпринтирани и разпръснати на гробищата ... още
На: 2016-07-25 16:05:14 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 663 прегледа
Новини: Обявени за издирване побойници от Пловдив са арестувани в пограничния Ивайловград, съобщиха от полицията. Органите на реда започнали да търсят двамата 33-годишни набори, след като те напердашили 45-годишен от село Труд. „Задържаните мъже са криминално проявени”, казаха от областната дирекция на МВР. Ивайловградските полицаи ги задържали заради побоя на по-възрастния им опонент преди д ... още
На: 2016-07-11 22:15:05 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 879 прегледа
Новини: Незаконни дървосекачи са направили опит да убият днес горския стражар в Разложко - Г. Алуминов пишат от struma.com. Разгневени от борещият се срещу контрабандата с дървесина бракониери са поставили стоманено въже на пътя, по който обичайно преминава с мотора си горския, като целта е буквално Алумунов да остане без глава. Горския стражар се е спасил на косъм от смъртта, тъй като по случайност днес ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X