Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Наука

Сензационна находка на Марс: учени показаха видео с руини на огромен град на пришълци

В Интернет попаднаха видеокадри, на които се виждат останки от древен марсиански град. Даденото откритие е извършил уфолог от Paranormal Crucible. По време на проучването на снимките ученият е забелязъл постройки на върха на един от марсианските хълмове.

Постройките са силно повредени от времето и засипани с марсиански пясък, но структурата и геометрията на обектите се отличава идеално. По думите на изследователя, постройките имат техногенен характер.  

В момента така изглеждат градовете на бедуините в пустинята Сахара или постройките в Татуин, ако ги гледаме от голямо разстояние. Дни преди това уфолозите намериха и следи от разбито винтообразно НЛО на Марс.

Посредством космическата сонда Mars Odyssey им се е отдало да заснемат снимки на разбития винтообразен кораб на пришълците на повърхността на Огненната планета.

Така, на фотографиите от марсианското плато може да се види необичаен обект, който по очертания прилича на разбит самолет.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 5273 прочита
Линк:
№ 1 Добавен от гост: Георги Колев На: 2017-11-28 17:50:16 Хaресва ми
guest-coment-2393
Кой каза че слънцето е едно и свети само за нас???
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-12-22 08:11:38 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 5140 прегледа
Технологии: Публикуваните снимки на лъжица и прибори за хранене намиращи се в близост до марсохода, се отличават с идеално качество. Дори заринати в пясъка техните форми се виждат изключително добре, а самите предмети не се различават от тези, които всеки ползва в дома си. Уфолози са уверени, че количеството намерени прибори за хранене по време на пътешествието на марсохода не са случайни и свидетелстват за ... още
На: 2017-06-30 08:19:16 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 995 прегледа
Конспирации: Посредством спътника Mars Reconnaissance Orbiter учени успяха да забележат на червената планета огромен Ниагарски водопад. Отличителната черта на атракцията е, че на вместо вода там не отдавна е текла лава. На 3D-изображението ясно се вижда кратер на североизточната страна, където са се стичали потоци от магма. Младата магма се е плъзгала надолу по стените му, оставяйки след себе си тъмни очерта ... още
На: 2017-01-18 06:51:39 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1919 прегледа
Новини: В началото на годината светила на науката зарадваха световната общественност с ред сензационни открития на Огнената планета, като направиха проучване на космически обект, което допринесе още повече мистерия. В търсенето на чужд живот на Марс и неговата интензивна колонизация е главната задача на шепа изследователи през последните 10 години. На 9 януари 2017 година на Марс уфолози откриха образов ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X