Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Видео

Сейнт Луис се надигна срещу Тръмп ВИДЕО

Решението на американският президент Доналд Тръмп за статута на Йерусалим и преместването на американското посолство даде отзвук навсякъде по света, дори в собствената му страна.

По-рано ви показахме един от многото малки протести след взимането на решението от страна на американския президент. Настоящите протести се характеризират с малкия си мащаб, но за сметка на това с добра честота и страхотен отклик в световен мащаб.

Сега ще ви покажем и един митинг в подкрепа на Палестина проведен в Сейнт Луис, щата Мисури в САЩ. Тук протестът беше много по-мащабен. Недоволните от решението на Тръмп са наистина много, а арабско-израелския конфликт по-категоричен отвсякога:

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 ком. | 533 прочита
Линк:
№ 1 Добавен от гост: На: 2017-12-16 22:55:17 Хaресва ми
guest-coment-2421
Йерусалим е бил столица на древната еврейска държава, а двата бряга на река Йордан са били също еврейски, арабите са завладели тези земи по-късно!!!
Мразя евреите, но не мога да застана на страната на арабите, тия изроди са тръгнали на джихад, това е с нищо непредизвикана война започната от арабите начело с Мохамед за поробване на всички останали хора по света. Мохамед налага правила измислени от него, как да се молиш, по колко пъти на ден, как да се обличаш и други подобни, не изисква искрена вяра, а иска само покорство!!!
ТОВА НЕ Е РЕЛИГИЯ!!!

Религията е искрена вяра в някаква свръхестествена сила наречена бог, само Бог има правото да отсъди коя религия е правилна, всеки който говори и съди от Негово име всъщност богохулства!!!
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-06-09 20:37:43 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1439 прегледа
Видео: След като лидерът на Консервативната партия на Великобритания Тереза Мей загуби в изборите, тя заяви, че си е гарантирала преизбирането си в Парламента - Лондон се надигна и протестиращи се събраха на Дауингстрийт, за да поискат оставката й.   ... още
На: 2017-12-12 10:07:01 преди: 10 месеца / 2 гласа / 8 точки / 1 коментара / 292 прегледа
Видео: Решението на американският президент Доналд Тръмп по въпроса за преместването на американското посолство в Йерусалим не се хареса и на берлинчани. Един квартал се надигна. Над 2,5 хиляди души решиха да излязат на улицата и да протестират срещу това решение изгаряйки израелски знамена. Малкият протест е бил в квартал Нюкьолн, но достатъчно мощен, за да стигне чак до нас и да продължава да отзвучав ... още
На: 2017-08-26 12:16:56 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 287 прегледа
Новини: Съд в Лос Анджелис реши, че световно известната марка "Джонсън енд Джонсън" ще трябва да заплати обезщетение на жена от Калифорния в размер на 417 милиона долара, защото беби пудрата на тази компания, която тя е използвала за хигиена й е предизвикала рак на яйчниците. В тъжбата по делото Ева Ечеверия отбелязва, че компанията не е предупредила на опаковката от риск от рак, предава изданието Танюз. ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X