Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Шок в Турция! Извънредно положение в страната в следващите 3 месеца!

Извънредно положение в Турция бе въведено в следващите 3 месеца. Такова решение взе Министерския съвет на южната ни съседка, продиктувано и от президента Реджеп Ердоган.

С мерките, които ще се вземат в Турция се цели да бъде спрян опита за преврат и положението в страната да се нормализира. Според Ердоган, в следващите месеци военните отново ще се опитат да осъществят метежа си. Решението на Министерския съвет пък отговаря напълно на конституцията в страната.

Междувременно в Турция продължават да вкарват в затвора един по един участниците в опита за преврат. Вчера бяха арестувани членове на Конституционния съд в страната, като в рамките на деня полицията задържа общо 113 човека.

Безпрецедентната акция в Турция доведе до факта, че за опита за преврат срещу правителството, към момента са разследвани около 60 хиляди души, в това число войници, съдии и много други държавни служители.

Министерството на външните работи на България също потвърди решението на южната ни съседка, като призовава нашите граждани да избягват посещението и в следващите месеци.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 631 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-04-11 11:40:12 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 505 прегледа
Новини: След сериите терористични актове кабинета на министер председателя на Египет въведе режим на извънредно положение за срок от три месеца считано от 13:00 (14:00 Българско време) на 10 април. Въоръжените сили и полиция ще осигуряват необходимите мерки за противодействие при заплаха от тероризъм и охраняване на всички важни обекти. ... още
На: 2016-02-21 16:46:18 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1286 прегледа
Видео: Полицията за борба с безредици във Франция изпита сериозни трудности да се справи с група от анархисти в Нант. В събота те мятаха бомби с боя по банките, правиха сблъсъци с органите на реда, имаха самоделна екипировка. Те протестираха срещу удължаването на извънредното положение във Франция и показаха на полицията какво е извънредно положение!   ... още
На: 2016-08-15 15:23:14 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1163 прегледа
Новини: Още в началото на септември австрийското правителство се готви да приеме закон за извънредното положение на бежанците. Това съобщение направиха от прес секретариата на канцлера на Република Австрия Кристиан Керн. Той отбеляза, че през последните няколко месеца потокът от имигранти е намалял, но те трябва да се подготвят за факта, че броят на бежанците ще се увеличи отново следствие промяната на п ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X