Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Ще си замълчи ли народът за тази лъжа на Борисов, който забърка и Радев? Нинова изригна!

Обществото стана свидетел на поредната лъжа на премиера Бойко Борисов! Корнелия Нинова го захапа много здраво за това. Става на въпрос за антикорупционни закон на правителството и позицията на Румен Радев.

Червената лидерка е категорична, че този закон няма да позволи борба с корупцията по високите етажи. Освен това тя се пита защо Борисов е излъгал, че има постигнат консенсус по закона с президента Румен Радев?

Поздравявам президента Радев за държавническата позиция по антикорупционния закон на правителството. Споделяме мнението му, че той няма да създаде възможност за борба с коруцията по високите етажи на властта. Борисов, сега къде си? Защо излъга, че с президента сте се договорили и само БСП не е разбрала за тази работа? Алтернативният проект на закон на БСП се намира на страницата на партията. Моля за мнения и предложения. Започваме консултации с академичната общност, съдии, прокурори, адвокати. Истинска борба с корупцията е възможна. Ще ви го покажем.

Мнението на Радев е, че този законопроект е „механичен сбор от нискоефективни до момента структури, който няма да реши проблемите с корупционния модел на управление“. Той отрича слуховете, че има договорка с премиера за приемането на този проект.

Единственият постигнат консенсус е за изкарването на дирекция Корупция от изпълнителната власт. Радев призовава за проект, който да затвори цикъла информация-сигнал-разследване-обвинение в една независима и единна институция за борба с корупцията.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-06-26 14:11:33 преди: 3 седмици / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 140 прегледа
Политика: Едва преди няколко минути с кворум от 171 народни представители започна извънредното пленарно заседание за вота на недоверие към кабинета "Борисов 3". Вотът на недоверие е внесен от ПГ на "БСП за България" и е единствена точка в дневния ред за заседанието. Първа думата зае лидерката на БСП Корнелия Нинова. Преди да започне да чете мотивите за вота на недоверие тя направи отклонение от темата. "З ... още
На: 2016-08-02 16:43:14 преди: 1 година / 5 гласа / 16 точки / 0 коментара / 1353 прегледа
Политика: Корнелия Нинова категорична каза, че няма тя да се кандидатира за президентското място, което Плевнелиев, настоящият президент на България ще освободи съвсем скоро. Тя обаче посочи достойна кандидатура, а именно генерал Румен Радев. Тя е на мнение, че след като гласовете са я избрали за лидер на партията означава, че трябва да остане в тази позиция и да победи Борисов на парламентарни избори. Въ ... още
На: 2016-11-29 15:01:00 преди: 1 година / 4 гласа / 17 точки / 0 коментара / 3812 прегледа
Политика: След КСНС Бойко Борисов заяви, че партиите трябва да се оправят и да си носят отговорността, както той го е правил 2 години в своето правителство. Той обаче нападна много подло и генерал Румен Радев. "Народът показа, че вярва на ген. Румен Радев, но той не дойде тук. Не било удобно да участва в такива преговори като днешните. Най-добре е да се изказва по теми, които са удобни. Днес го няма тук", ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X