Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Общество

Ще учат децата ви какво е да си толерантен европеец и ще махнат Изборите на Алеко! НЕКА ВИ!

Поредният сенчест удар върху образованието на нашите деца се готви да бъде нанесен чрез новите планове. От там ще бъде изкарана „Бай Ганьо прави избори“, което не е първия удар по Алеко Константинов.

Точно както на снимката лека-полека ще го увият в целофан и ще го задушат. Дали, защото тази творба на Щастливеца показва какви са родните политици? Дали това е целта за поредната доза затъпяване на децата ни?

През 2016 махнаха „Бай Ганьо у Иречека“ и го замениха с малко по-удобното „Бай Ганьо пътува“ Ще намалят задължителните предмети за учениците в 11 и 12 клас от 12 на 6. През другото време ще се изучават 11 „профилирани предмета“ подбрани от държавата.

В 11 и 12 клас все още ще има само българско съдържание по литература, но с всяка година произведенията ставата все по-малко и по-меки – житейското надникване на децата ни все по-малко. Вместо хубава обща култура за България и заобикалящото ги, децата ни ще учат какво е да си европейски гражданин, как функционират институциите на ЕС, ЕП и българските институции (за тях важи как не оперират вероятно) и какви ли още не неща.

Разбираш ли, младежите ще трябва да се занимават с глобалните проблеми – дискриминация, ксенофобия, тероризъм, радикализация и прочие.

Това и останалите промени ще влезе в сила от учебната 2020/2021 година, за сегашните 7-класници. Може би те ще са първите по формулата тъпи, но толерантни.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-01-07 11:42:35 преди: 2 години / 12 гласа / 43 точки / 0 коментара / 91964 прегледа
Гласът на народа: Още едно доказателство как се промиват мозъците на децата ни подмолно и непоправимо. Скъпи родители поглеждате ли какво учат децата ви? Защо мълчите!? Защо ги оставяте да учат тези неща? Не ви ли е срам! За да мълчите или не ви интересува какво учат децата ви или сте мекотели и страхливци, че го позволявате! За политиците, за министерство на образованието и науката и драскачите на лъжливи учебниц ... още
На: 2016-12-17 17:17:18 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3213 прегледа
Новини: Районния инспекторат в Шумен е разкрил брутално нарушение в училище Панайот Волов в село Тодор Икономово, община Каолиново. Това е основно училище, чийто временен директор Биляд Руфи е карал децата да учат турски език, въпреки че те не са искали да го правят. Р уфи е станал на тази длъжност след пенсионирането на предишния директор. Сигналът за това е подаден в парламента от Магдалена Ташева. & ... още
На: 2015-09-20 13:35:20 преди: 3 години / 10 гласа / 41 точки / 0 коментара / 4427 прегледа
Видео: Все повече учебници погазват паметта на националните ни герои, промиват мозъците на децата ни и ги карат да обичат Турция и чуждите интереси. Българската история се подменя с всеки изминал ден. Публикуваме едно видео от миналата година, но по пробелм актуален и до днес. Османското влияние в България по време на робството се смекчава, карат децата ни да обичат Турция. Учат за ромски и еврейски праз ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X