Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Геополитика

Скандал в ЕП! Марин Льо Пен срази Меркел: Свободна Европа ще обърне гръб на ЕС! ВИДЕО!

Марин Льо Пен при изказване в Европарламента, заяви направо в лицето на Меркел и Оланд следното, (което в новата европолитика досега не се е случвало и получи масови аплодисменти в залата):

"Благодаря, Меркел, че се появихте заедно със своя вице-канцлер - администратор на провинция Франция. Вие се появихте на тази сесия по много проста причина - вашият Европейски съюз е в колапс, а вие се опитвате да го спасите от гибел чрез помощта на шантажа, заплахата и унижението.

Вашият модел е слуга на САЩ, танцуващ под съпровода на банкерите, нечестна конкуренция, следене на гражданите и тяхното разорение.  Аз представлявам друг модел, основан на независимост, многополярност в света, протекционизъм и напълно преустановяване на масовата емиграция.

Някои могат да ме нарекат, че аз съм анти-Меркел? И това е чест за мен!

Мадам, аз вас не Ви уважавам! Немските интереси не оправдават васализацията на останалата Европа и аз съм тук, за да кажа това.

Свободната Европа е на тези европейци, които ще обърнат гръб на ЕС, защото на тях им е нужна нацията, а не ЕС.

И аз съм гласът на тези французи, като Оланд, който също ти обърна гръб, както по-рано го направи и Саркози, защото са предани на Франция".

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-03-02 14:10:25 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1356 прегледа
След вчерашният скандал в Европарламентът, където Марин Льо Пен заяви на Ангела Меркел, че Свободна Европа ще обърне гръб на ЕС, европейските парламентаристи подкрепиха решението за снемане на депутатския имунитет на лидерът на “Националният фронт”. Льо Пен се лиши от имунитета си във връзка с обвинение в пропаганда към екстремизъм и насилие. Обвиненията са свързани уж с постта на фр ... още
На: 2017-02-01 09:51:15 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 852 прегледа
Марин Ль Пен, лидерът на партията "Национален фронт", която се опълчи срещу политиката на ЕС и в частност на Ангела Меркел и спретнаха финансов скандал, от който тя се отказа да връща 340 хиляди евро на Европарламента. В Страсбург са уверени, че тези пари тя е похарчила за заплати на двама фиктивни сътрудника. Те били описани, като нейни помощници, но на практика те не изпълняват подобна длъжност ... още
На: 2016-11-21 14:16:00 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 7751 прегледа
Във видеото ще видите, как Марин Льо Пен в буквалния смисъл просто размазва Меркел и Оланд в Европейския парламент 2015 г., като ги прави тотално за смях с историите на Меркел за бежанците и диктаторската и политика, към останалите страни членки. Как точно и ясно ги навира в миша дупка и застава зад суверенитета на страната си, и как им разяснява, че това е написано като първа точка в конституция ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X