Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Общество

Скандални кадри - асфалтиране на междуселищни пътища в общ.Исперих! Това са политиците! (ВИДЕО)

Приятели, тук съм с един скандал, който няма да видите по новините, няма да видите по вестниците или по казионните сайтове. Това е един скандал, който за властимащите даже не е и скандал.

Това обаче е типичният пример за това как се подиграват и гаврят с нас от властта – независимо от коя партията са – парламентарна или не. Мястото е община Исперих. Благодарение на един буден гражданин, ние ще се информираме за един от честите ремонти в региона – на пътищата.

На една отсечка от Пътното са решили да направят частична реконструкция. Стойността на проектът е останала в тайна за въпросния гражданин. Искам само да видите как въпросният „ремонт“ включва полагане на асфалтова настилка с дебелина от 1-2 сантиметра основно и тук там по няколко сантиметра отгоре.

Адски тънък асфалт. Ще видите как въпросната положена настилка може да бъде разрушена с ръка, без прилагане на сила. Въпросният ремонт вероятно ще издържи няколко месеца или година, а след това ще бъде направен нов частичен, за да се усвоят парички.

Кметът на община Исперих е Бейсим Руфад. Той е подкрепен от партия „Обединена България“. Ще кажа само, че тази партия беше основана преди около пет години от Илиана Раева, с обещанието да доведе до законност. Те подкрепиха протестите срещу статуквото – тогава на Пламен Орешарски.

И така драги читатели – ето това е истината – няма политик, който да е читав и, на който може да разчитаме. Истината е изцяло смяна на системата и въвеждане на народовластие. Ако желаете тази промяна, на 16-ти септември отидете пред Народното събрание, където българи от чужбина и България се събират, за да се преборят с политиците.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-08-17 10:44:09 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 404 прегледа
Новини: Задържан е 22-годишен мъж, подал фалшив сигнал за бомба в училище в Исперих. Това съобщиха от ОДМВР - Разград. Вчера 20.53 часа на тел. 112, в РУ – Исперих е получено анонимно телефонно обаждане от мъжки глас, който съобщава, че в ОУ „Христо Ботев“ – гр. Исперих има поставена бомба. След проведените бързи издирвателни мероприятия е установено, че лицето, което е подало фал ... още
На: 2017-01-21 12:45:56 преди: 1 година / 2 гласа / 6 точки / 0 коментара / 6676 прегледа
Видео: Изпратиха ми линк към това видео, в което са подрбрани кадри на екстремни шофьори с техните камиони. Как карат по руските зимни пътища, на места при нечовешки условия. Климатът е толкова суров в някои части на страната, че там зимата за пътища не можем да говорим. Вижте какъв дух имат тези шофьори и как се борят за оцеляването си в истинската и сурова руска снежна действителност.     ... още
На: 2017-05-22 10:51:30 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 4698 прегледа
Забавно: Много българи са убедени, че състоянието на нашите пътища са в много ужасно състояние, като им е трудно да си представят, че може да има други държави с по-лоши шосета от нашите. Но, това видео доказва, че такива има по цялата географска ширина на планетата. Ние ви предлагаме да изгледате видеото за 10 от най-опасните пътища в света. След като го изгледате яе разберете, че у нас не е чак толкова ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X