Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / История

С*кс в Индия: Храмът на любовта и разврата!

Сега Индия е една много консервативна страна по отношение на секса. Дори през 2013 г. държавата призна хомосексуализма за престъпление, а две години по-късно правителството обяви война на порно сайтове.

Въпреки това, Индия бе призната в световен мащаб, като най-разкрепостената сексуална държава базирайки се на исторически факти.

В момента пуританските възгледи на коренното население е следствие на ислямските владетели, британските колонизатори, както и представители на кастата брамин.

Но през XIII век Индия би могла с основание да се счита за най-разкрепостената сексуална държава. Именно от тук е известния сексуален трактат Камасутра, който е написан в периода от IV до II век преди новата ера.

Сега храмовият комплекс Кхаджурахо е в списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство. Той се превръща в една от основните забележителности на страната. Така че, ако ваши приятели решат да прекарат почивката си в Индия, може да им предложите да направят един тур в прословутият храм.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-05-22 09:21:35 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1299 прегледа
Новини: Не че това е новост за терористи от Ислямска държава, но досега не беше засичано толкова явна пропаганда на територията на Индия. Пропагандата основно е насочена към мюсюлманите в Индия. Към този момент те са малцинство, но това се очертава да се промени в бъдеще. Терористи от редиците на ИД обещаха да отмъстят за убитите мюсюлмани в щата на премиера Нарендра Моди - Гуджарат. Убийството на мюсюл ... още
На: 2017-05-19 11:57:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 432 прегледа
Новини: Американското списание Time за поредния си брой подготви анимирана корица, показвайки трансформацията на резиденцията на президента Доналд Тръмп - Белия дом в руския православен храм в Москва Василий Блажений. Естественно, този род креатив не мина без хапливи коментари и новата обложка, на която храмът Василий Блажений фактически "поглъща" зданието на Белия дом, стана най-обсъжданата тема в амери ... още
На: 2015-11-26 15:26:29 преди: 2 години / 8 гласа / 34 точки / 0 коментара / 44507 прегледа
Геополитика: Депутатите от руската Дума подкрепиха предложението храмът "Света София" в Истанбул да бъде върнат на православната църква, съобщиха агенциите. "Руската страна смята за необходимо да се припомни, че "Света София" в Истанбул е сред най-старите християнски църкви, чиято история е пряко свързана с Вселенския събор", е заявил шефът на парламентарната комисия по имуществени въпроси и защита на христия ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X