Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

След 11 години в кома, причинена от брутален инцидент, виден наш политик си замина от този свят!

В петък, късно вечерта, след 11 години в кома е починал много известен българин. Срещнал е края на земния си път в дома си в Гоце Делчев. Това е Нахит Зия, който е бивш заместник-финансов министър.

Лошата вест за кончината на Найчо (както го наричаха близките му и хората от града) бе посрещната тежко в целия регион. Той почина на 66 години, като както казахме 11 от тях прекарва в кома.

Всичко започва на 8 декември 2006 година. Тогава Нахит Зия и шефът на финансовото ни разузнаване Васил Киров трябва да се върнат от Румъния със самолет. Там били на среща. Имало мъгла, което ги принудило да пътуват с кола, защото машината не могла да излети. Часове по-късно стигат до село Микре, област Ловеч, където става верижна катастрофа.

Зия се оказва в болница, в много тежко състояние. Има счупен череп и редица тежки външни и вътрешни наранявания. От болницата в Ловеч го местят в Правителствена болница. Цяла нощ го оперират. Въпреки сериозното лечение и работата на всякакви български и чуждестранни специалисти, Зия остава в кома след операцията чак до сетния си миг.

Половината от времето в кома той прекарва в болница, а преди няколко години бе преместен в дома си в Гоце Делчев. Там го поддържаха жив, с надеждата, че ще се събуди и ще подобри състоянието си.

loading...
Рейтинг: 3.5 звезди | 2 гласа | 7 точки | 1 ком. | 22518 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-02-27 16:51:55 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1325 прегледа
Новини: Голям инцидент е станал на 25 февруари с 4-годишно момиченце. То е било на басейн и джакузи в хотел Адмирал на Златни пясъци със своите майка и баба. Те са от Обединеното кралство. Детето решило да се премести в джакузито, по-близо до майка си. Изведнъж започнало да вика от болка. Спасителя веднага спрял смукателната помпа, детето било засмукано от получилия се вакуум. Успяват да освободят дет ... още
На: 2017-11-07 16:50:15 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 245 прегледа
Новини: В последните дни немалко се говори за Карл Сарджант. Той е британски политик, който преди няколко дни подаде оставка от министерската си позиция. Причината са обвинения срещу него за неправомерно поведение. Той е открит мъртъв. Полицията в Северен Уелс работи по версията, че той се е самоубил. Открит е малко преди обед. Бившият министър от Уелс не само подаде оставка на 3 ноември, но е изключени ... още
На: 2017-07-09 00:10:46 преди: 1 година / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 5372 прегледа
Новини: Напоследък ни преследват престъпленията извършени от роми. Спомнете си мелетата в Асеновград и Смолян. Дойде ред на Бяла, русенският град тънещ е мир и спокойствие... до сега. Младеж на 18 години е в кома и бере душа, защото е пребит от роми, рано сутринта след излизане от дискотека. Словесна "престрелка" се заформила между две компании след излизане от нощно заведение. Едно от лицата поискало ц ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X