Новини Политика Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Видео История Любопитно Технологии Лайфстайл Здраве Клюки Спорт Дискусии Туризъм Култура Забавно Музика Наука Икономика Снимки Конспирации Бизнес Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Забавно

Смях до сълзи: писмо до Фрау Меркел от украинската общественост!

Уважаеми членове на Европарламента! Уважаема госпожо Меркел!

Пишат Ви представители на украинската общественност "Села на Европа!".

Към нашето обръщение се присъединиха украинските диаспори в САЩ, Канада, Зимбабве и Одеса. Ние искаме да Ви поставим ред въпроси решението, на които не търпи отлагане нито секунда!

1) През 2013 година Украйна получи асоциация за присъединяване към ЕС, но защо не получихме пари!? Кажете ни бяха ли, изпратени пари или Москва ги открадна?

2) Вместо пари получихме 348 табора с цигани, което са около 9 176 души, а през пролетта се очаква да дойдат още толкова. Оказва се, че те не са земеделци, не умеят да строят и въобще да работят. Те по цял ден бродят на талиги по селата, пеят песни, удрят дайрета, крадат по градините на хората и искат да ядат. Кажете ни, да не би да сте ни изпратили съвестни и работливи цигани, а те да са подменени от Москва?

3) След асоциацията у нас се наводни с миньори. Те са черни, като дяволи и изобщо не говорят украински, като жителите на Донбас, дори нашият поп, който е завършил трети клас казва, че това не са миньори, а негри от Либия и Нигерия. Кажете откъде се взеха - да не би от Русия?

Те не работят, а по цял ден танцуват хип-хоп и играят баскетбол! Дори на бабите в градините вместо картофи засяха марихуана. Казват, че това бил полезен продукт и бил по-скъп дори от мускала?

4) По това време в нашето село Тарас пристигна някакъв бизнесмен и взе половината хижи заявявайки, че до 1939 година там са живели неговите предци. Но, той говори полски език и според нас това е някакъв окупант преоблечен, като украинец!

5) Освен това миналия месец младеж от нашето село Тарас се запозна с красива девойка и тръгна с нея към сеновала. Само след 3 минути той изскочи и избяга. Намериха го след два часа на 50 км. от селото. Беше обърнал очи, пускайки слюнки и боейки се да види отново девойката, защото била травестит.

А, такива девойки у нас сега има в насипно състояние. Същите девойки говорят за либерализъм. Извинете, това да не е квартал на Москва?

А, нашите натурални девойки заминаха за ЕС и Москва. Как сега нашите младежи да се справят с естественните си потребности? Да ходят до Москва на проститутки ли!?

6) Преди месец в наше село пристигнаха весело украсени камиони, но вместо хуманитарна помощ те докараха вонящи радиоотпадъци, от които Тарас в тъмното свети зелено. Навярно сте ни изпратили най-добрия самогон!

7) Освен това, чичо Панас, който заколи свинята, направи сланина и отиде до варшавския пазар да я продаде. Веднага му конфискували сланината и го глобили за нарушение на някакви "квоти". Хората се смеят и казват, че Панас е пълен глупак и вместо във Варшава трябвало в Москва сланината да отнесе.

Уважаеми членове на Европарламента! Ние искаме да изразим случващите се факти от московското беззаконие!

Поискайте на висшо ниво да върнат сланината на Панас и възстановете естественният блясък на Тарас, защото тук вече не може да се живее!

Слава на Демокрацията! Слава на Европа!

Подпис на чиновника на Тараския преход: Джими Гьорл

loading...
Рейтинг: 2.8 звезди | 4 гласа | 11 точки | 1 коментара | 5717 прегледа
Публикувано на: 2017-03-05 13:06:28
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Смях до сълзи: писмо до Фрау Меркел от украинската общественост!

Писмо на Меркел до Путин!
преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3683 прегледа
От непубликуваната поща на немския канцлер Ангела Меркел. Истински шедьовър!!! Комбинация на два гения - Пушкин и Путин - страхотен резултат. Смях до сълзи! ... още

Русия взриви мрежата с грандиозна подигравка към Меркел! ВИДЕО!!!
преди: 1 година / 20 гласа / 87 точки / 0 коментара / 42486 прегледа
От няколко дни във Фейсбук се върти една изключително сполучлива подигравка с Фрау Меркел, както и да е името на песента. Изпълнена е по време на новогодишната програма на Россия24 и ме накара да се заеля от смях. Отдавна не съм се смял така. Иска ми се да видя лицето на Меркел след като изгледа това видео. Посмейте се и вие! ... още

Фрау Меркел лъсна в предколеден клип с песента Кис на Таркан! ВИЖТЕ ВИДЕО!
преди: 12 месеца / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 6633 прегледа
Наближава Коледа и Нова година и на Коледа, като на Коледа - политиците също не са подминати. Мути Меркел също! От няколко дни се върти из социалната мрежа коледен клип с Фрау Ангела Меркел под музиката на турския изпълнител Таркан - Кис. Определено, че нейният електорат няма никога да й прости наводняването на Европа и в частност Германия с бежанци от кол и въже, затова и напомниха, че Коледата ... още

Смях със сълзи! Ето как протича един ден на Владимир Путин!
преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3564 прегледа
Един мой много близък приятел ми изпрати нещо, от което избухна в смях, потекоха ми сълзи. Искам да го споделя с вас, а то е свързано с ежедневието на президента на Русия Владимир Путин. Ето как то протича час по час: 1. 6.00 – Ставане 2. 6.30 – 7.30 – Тоалет и гимнастика 3. 8.00 – 9.00 – Закуска 4. 9.05 – 11.00 - Нападение над Украйна 5. 11.00 – 13.00 & ... още

Меркел я удариха по болното й място: напомниха й, че Европа залязва под полата й! ВИДЕО!
преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 629 прегледа
Предизборната кампания в Германия навлезе в активна фаза. Канцлера на Германия Ангела Меркел, се кандидатира за четвърти мандат и в неделя проведе своята втора среща със своите избиратели в Северна Вестфалия. Истината е, че именно в този регион тя разчита на много гласове, но как посрещнаха фрау Меркел самите избиратели? Излизайки пред тях Ангела Меркел се опита да премине от тълпа демонстранти, ... още

Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2017 SpoDeli.eu V 1.0