Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Снайперист от Канада постави нов световен рекорд застрелвайки джихадист на разстояние почти 3,5 км.!

Снайперист от специалните части на Канада постави нов световен рекорд в Ирак. Той е застрелял екстремист на терористичната групировка ИДИЛ от разстояние почти 3,5 километра.

Както съобщава изданието Globe and Майл стрелецът на Обединените оперативни сили на Ирак е застрелял противник, на групировката ИДИЛ със снайпер модел McMillan TAC-50, намирайки се на дистанция от 3 450 метра.

Рекордния изстрел е бил произведен от висока сграда, предава говорител на военните. Както пише изданието, канадския стрелец е демонстрирал високо майсторство. Не изключено даденото световно постижение никога повече да не бъде повторено.

Също източникът отбелязва, че смъртта на джихадистта след изстрела е била записана от камера така, че това е неоспорим факт, а не някакви предположения.

Предишния световен рекорд е принадлежал на снайпер от Великобритания, който застрелял боец на групировката Талибан на расстояние 2,475 километра през 2009 година.

 

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-11-21 08:28:41 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 429 прегледа
Забавно: 23 годишният жител на индийския град Одиши постави нов световен рекорд в необичайна дисциплина. Младият мъж натъпка сламки в устата си повече от всеки един човек на планетата. Каналът в YouTube на Книгата на рекордите на Гинес публикува видео за доказателство относно постижението на Маной Кумар Махарана. За да могат всичките 459 сламки да не падтнат от устата на младия мъж му било позволено да ... още
На: 2016-05-15 19:10:01 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 2250 прегледа
Видео: Планк или дъска се нарича една от вариациите на класическите лицеви опори. Планкът от няколко месеца предизвика фурор сред любителите на добрата форма. Всеки, който го е пробвал знае колко е трудно за изпълнение. Като се вземе предвид, че обикновено препоръчителното време в позата е 4 минути, какво да кажем за осем часа? Факт е обаче, че полицай от Китай направи фурор в мрежата с изпълнението си. ... още
На: 2016-06-07 17:22:15 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 15462 прегледа
Забавно: Главозамайващо много хора и автомобили се отзоваха днес на Северната скоростна тангента в столицата и заедно поставиха нов световен рекорд на Гинес. 1527 екипажа счупиха световния рекорд на Гинес за най-дълга колона от автомобили Ford. Повече от 2300 коли заедно изминаха разстоянието от 3.5 км. Всички преминаха през трасето, но съгласно изискванията на Гинес официално признати бяха 1527. Това прав ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X