Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Здраве

Соевите зърна полезни за здравето, но не и за с*ксуалното здраве

Соевите зърна са богат източник на протеини, които са отбелязани да бъдат много полезни за здравето. Но от последните проведени изследвания, се отбелязва, че соята повлияе неблагоприятно върху с*ксуалното здраве на лицето. Изследването заключава, че мъжете, които са поело много соя са отбелязали по-малко количество сперматозоиди от тези на нормалния човек, а при жените с висок прием на соя се забелязва проблем в зачеването. Това проучване поставя светлина върху вредното въздействие на соя върху здравето. Всеки човек си мисли, че соята е здравословна диетична храна, но след като прочетете това изследване ще се замислите дали изобщо да вкусвате соя.

В проучването са включени хората, които имат навика да ядат соя през деня. Общият преглед на състоянието на тези момчета е проведено. Отбелязано е, по време на това изследване, че тези мъже съдържат много по-малко количество на сперматозоиди от нормалния брой сперматозоиди. От около 612 мъже, участвали в проучването, около 500 показват недостиг на зрели сперматозоиди. Тези хора са били помолени да намалят приема на соя напълно за около 6 месеца. След като изминават 6 месеца на много малък соев прием, мъжете отново се подлагат на тестове. Този път се отбелязва, че много от тях, които са били лишени от броят на сперматозоидите преди 6 месеца, сега имат адекватен брой на сперматозоиди. Това доказва факта, че соевите зърна до голяма степен, пряко или косвено са отговорни за недостига на сперматозоидите.

За да се провери въздействието на соевите зърна върху плодовитостта на жените също е проведено едно проучване. В това проучване около 438 жени, също са консумирали соеви зърна всеки ден. Общият преглед на състоянието на жените вече е направен. Отбелязано е, че много от тези жени са изправени пред проблема в зачеването. Тези жени са били помолени да се откажат от соевите зърна напълно за около 6 месеца. Разбира се, след този период пак се прави изследване, на което се забелязва, че има подобрение в цикъла на овулация и много от жените са в състояние да заченат. Така че тези две проведени проучвания доказват, че соевите зърна засяга плодовитостта и при мъжете и при жените.

От всички тези изследвания можем да заключим, че соевите зърна не са добри за с*ксуалното здраве, защото количеството топлинна енергия, произведена от соята унищожава сперматозоидите в организма. В резултат на това, зрелите сперматозоиди се унищожават, което води до безплодие при мъжете. При жените, проблемите за бременност и зачеване се отбелязват, поради факта, че приема соеви зърна, количеството протеини се натрупва в маточните тръби, което в крайна сметка не позволява на сперматозоидите да достигнат яйцеклетката.

Семената от соя увеличават количеството на съдържанието на протеини в организма на човека. Ако тези протеини не се използват след това те автоматично се превръщат в мазнини и въглехидрати, които могат да доведат до здравословни проблеми. Отбелязано е, че една голяма част от затлъстяването е в резултатите от прекомерен прием на соеви зърна. След като страда човек от затлъстяване, процеса на производство на сперма е забавен именно поради това. В резултат, лицето страда от безплодие. Така че, бих предложила да се намали приема на соеви храни, тъй като те могат да Ви направят безплодни.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 45 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-06-10 14:46:27 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 7334 прегледа
Новини: Фолк дивата Адриана се пусна по зърна в мрежата. Изпълнителката на “Панамера” се щракна по прилепнал потник и подразни загорелите си почитатели. Блондинката рядко носела сутиен, защото силиконовите й гърди не се нуждаели от повдигане, били стегнати и красиви, хвалела се Адриана. Самата тя обича често да се снима провокативно. ... още
На: 2017-02-10 12:27:19 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 661 прегледа
Свят: Не е нужно да пазарувате постоянно от био магазини за да си набавяте здравословна храна и не задължително тя непременно да е скъпа. Доста от продуктите, които купуваме всеки ден са също толкова полезни за нас. Представяме ви 10 суперхрани, които са на нормални цени и са лесно достъпни за всички. 1. Кресон Растенията съдържат висока концентрация на натурални съставки, наречени фитохимикали, за ко ... още
На: 2016-05-30 19:36:16 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3344 прегледа
Здраве: Учени от БАН и от медицинския университет в София при съвместна работа с учени от Копенхаген и Берн установиха, че ракията носи изключителни полези за здравето. Традиционната българска напитка, която има хиляди почитатели, съдържа редица полезни съставки, които се отразяват прекрасно на здравето ни. На първо място напитката се оказва невероятно полезна за метаболизма. Съставките на ракията ускоря ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X