Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Соломон Паси се изпусна за търговия с политическо влияние! Проговори за сина си в БСП и разкри....

Соломон Паси днес коментира пред bTV дипломатическия скандал с Азербайджан, в който бе намесено името на съпруга на Ирина Бокова Калин Митрев. Той се изпусна за нещо, което хората в интернет вече говорят като за търговия с политическо влияние. Паси проговори и за членството на неговия син в БСП.

„Азербайджан е едно много, много богато място. Не мога да повярвам, че една супербогата страна може да пере пари. А в това, че си лъска имиджа, няма нищо лошо.

Не мога да коментирам случая с Калин Митрев. Не съм криминалист и се доверявам се на финансовия ни министър, който казва, че няма нищо нередно. Неприятно е, че за пореден път се замесваме в подобен скандал”, посочи той пред bTV.

Паси разкри и случка от времето си като председател на ОСС. Тогава посетил Азаербайджан и предложил на Илхан Алиев сделка. Соломон Паси искал да спаси свой приятел, вкаран в затвора по политически причини. Оказало се, че има още 120 такива като него.

„Помолих Алиев да ги пусне, като обещах, че ще обяснявам какво добро дело е направил. В срок от 24 часа той изпълни уговорката си, а аз продължавам да изпълнявам моята", разказа политикът.

Соломон Паси е на мнение, че България може да има основна роля в решаването на проблемите на Северна Корея.

„Те методично се готвят за подобни опити. Ние не можем да бъдем грандиозен фактор на отношенията на ЕС с много страни по света, но можем да изиграем грандиозна роля в отношенията между ЕС и Северна Корея. Трябва да се вдигне нивото на посолството на България в Пхенян. Ние сме много добре приети там. Можем да им дадем добри съвети, защото се ползваме с доверие”, посочи Паси.

И накрая, за мен най-интересният момент, коментарът му по отношение членството в БСП на неговия син Исак. Паси посочи, че в семейството му вече е традици да се участва под една или друга форма в изграждането на държавата – от 5-6 поколения. И винаги някой от синовете се отделя от политическите пристрастия на своя баща, както в случая. Това обаче не го правило гневен, даже вижда Исак като един от хората, които могат да реформират партията.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-11-30 08:52:58 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 508 прегледа
Геополитика: Инцидентът със самолета е най-маловажното при визитата на министър-председателя Бойко Борисов в Саудитска Арабия. Иран има карма със Запада. Има отдавнашни санкции срещу Иран заради занижени изисквания към иранските самолети. Това коментира Соломон Паси пред Нова телевизия. "Те дават политически сигнал вероятно и защото Саудитска Арабия е техен враг", коментира той. "Иран посмя да спре и самолет ... още
На: 2016-07-21 10:24:21 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1325 прегледа
Новини: "Военен преврат в XXI в. Европа е недопустим и нетолерантен. Чистките в Турция са необясними. Ние сме съседи с Турция и трябва преди всичко да се грижим за отношенията си, а след това за вътрешнополитическата ситуация там." - заяви Соломон Паси от ефира на bTV. "Ердоган е най-силният държавен глава избран демократично в Европа. Той командва най-голямата армия. Силата е у него и той няма нужда от ... още
На: 2016-10-06 11:18:00 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1200 прегледа
Политика: Соломон Паси направи смело изказване по Нова относно скорошната информация за крайното неофициално гласуване за главен секретар на ООН, което изкара португалския представител напред. Паси нарече провал за България кандидатурите на Бокова и Георгиева и дори отиде по-далеч. Според него Борисов е отговорен за провала. Колкото за ситуацията като цяло, той я определи по следния начин: "Това е най- ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X