Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Сорос не иска да сдаде властта в България, а псевдопатриотите му се надупиха и те!

Гнусната и продажна сган на Сорос не иска да пусне властта в България. Нарочно забавяха и въртяха всичко само и само за да обърнат всичко и да се завърнат на власт. И всичко това е дебело подплатено от продажните псевдопатриоти + вече и АТАКА, на която явно много и се харесаха зелените гущерчета.

Разбираемо е и не за първи път съм го казвал, че една змия най - много хапе, когато умира, а в момента умират няколко. Ако има предсрочни избори нито реаниматори ще се появят повече в парламента, нито псевдопатриоти, които излъгаха заедно и в купом своя електорат.

Да не говорим пък за АТАКА, която се опита да подлъже русофилската маса от народа, но го изхвърли на боклука щом подуши зеленото от САЩ.

Та тези партийки никога няма да влязат повече в парламента и за това реват като заклани, а Бойко реве, защото повече никога няма да може да управлява, а сега ще управлява, ако му позволим зад кулисите, и отново каквото каже вожда това ще се случва.

Жестоко се лъжете, че всичко става в последният момент, това е сценарий развиван от преди много време и сега просто го виждаме в действие, но , ако народа наистина е буден, то тогава трябва да ги изрита с камъни този път и то още преди да са встъпили въобще в длъжност, за да продължат гаврата си с него.

Нека изметем гнусната сган, и не позволяваме никога повече някой да се гаври с народа на майка България!!!

loading...
Линк:
№ 1 Добавен от гост: На: 2016-12-20 01:48:35 Хaресва ми
guest-coment-789
Що за малоумна статия?!!!
Какво общо имат патриотите със Сорос и ако не те то кой ще се бори със соросоидите???!
Единствената им грешка (но огромна) е настояването им за драстично увеличаване на минималната пенсия!!!
Вие да не сте от мажоритаристите дето излъгаха 2,5 милиона (колко ли от тях са фалшиви) че да избират само между двама кандидати е нещо хубаво и демократично!!!
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-02-10 13:08:10 преди: 1 година / 2 гласа / 6 точки / 0 коментара / 1942 прегледа
Свят: Виц по една от най-обсъжданите теме за финансовото страшилище Джордж Сорос и проекцията му "Агнешките главички", гръмна от коментари интернет пространството. Срещнали се Сорос и Христо Иванов. Сорос попитал: Продавате ли нещо? Христо Иванов отговорил:  Да, България.   ... още
На: 2015-09-30 18:23:42 преди: 2 години / 7 гласа / 30 точки / 0 коментара / 5053 прегледа
Свят: Америка за България много активно раздава пари на политици, политически движения, медии и отделни журналисти. Волен Сидеров е сигурен, че американското правителство си купува влияние в България чрез АЗБ. Точно по този механизъм бе подменена властта в Украйна, това се търси и в България. Промяна на властта с американски поклонници, които да са проводник на щатските интереси на Балканите. Тези си по ... още
На: 2017-01-11 15:36:52 преди: 1 година / 3 гласа / 7 точки / 0 коментара / 1622 прегледа
Геополитика: Доналд Тръмп е вдигнал мерника на Джордж Сорос, който налива милиони в различни страни, включае и България, със съмнителни цели. Usapolitics24hrs.com са стигнали до информация, че Сорос ще бъде обявен за „Заплаха за националната сигурност на САЩ. Сергей Лавров е помолен да предостави всичко налично като информация за Сорос и свързаните с него. Интересното е, че дори Барак Обама се е подписа ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X