Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Други

СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ: Как ще реагират хората, когато мъж тормози жена и обратно на публично място?

Как ще реагират хората, когато видят мъж да посяга на жена си и да я тормози на публично място? Как ще реагират на обратното – когато видят жена да посяга на мъжа си и да го тормози на публично място?

Да тормозиш жена, било то вкъщи или на публично място е неприемливо! Някои определят такива мъже като комплексари, невъзпитани, агресивни и поставят редица други определения. Физическото насилие над жените, от страна на някои мъже е широко срещан проблем, но доста малко дами имат смелостта да се оплачат и опълчат на агресията. В повечето случаи те търпят ставащото.

Какво ще стане, ако на публично място мъж започне да тормози приятелката си? Как ще реагират хората? Дали ще помогнат или просто ще гледат отстрани?

А какво ще стане, когато жена тормози на публично място мъжа си? Как ще реагират хората и дали ще му се притекат на помощ?

Това е интересен социален експеримент, който показва реакциите на хората и нагласите, които имат повечето. Защо в единия случай, че се притичват на помощ, а в другия стоят и гледат безучастно?

Насилието над жени и мъже от техните половинки е проблем, който съществува по целия свят и не е за пренебрегване в никой от двата случая.

Вижте какъв е резултата от този социален експеримент. Направете си изводите сами!

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 1663 прегледа
Публикувано на: 2016-02-05 14:13:45
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ: Как ще реагират хората, когато мъж тормози жена и обратно
На: 2017-12-21 16:56:13 преди: 2 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1392 прегледа
Провежда се следствения експеримент за убийството на малката Дамла. Заловеният за убийството Мехмед е на мястото, обграден от много полицаи. Експертизата е нужна, за да се установи с точност как е действал убиецът и какво се е случило. Настроенията срещу убиеца все още са бурни, вчера искаха да го линчуват публично. За това и следствения експеримент е отложен за днес. Голям брой полицай са отцепи ... още
На: 2018-02-05 11:51:06 преди: 2 седмици / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 33 прегледа
Социален пол И какво се получава - например изглежда като жена, но ако и кажеш госпожо, ще се обиди, защото се смята за мъж /или нещо друго - както този индивид се самоопределя/, т.е. излиза, че трябва да /1/ премахнем обръщенията г-жо, г-не към непознати, за да не ги обидим на социален пол!!! Аз предлагам да се обръщаме към всеки с "ей, ти"!!! Така никого няма да обидим!! PS. В Ню Йорк имало оф ... още
На: 2017-01-17 14:36:38 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1026 прегледа
Попаднах на нещо скандално като информация в BulNews. Пиян на кирка врачанин, тотално неадекватен е хванат да се облекчава на публично място. Адски гнусна постъпка. Направил го на 27 август към 9.40, на местен булевард. Той, с инициали П.Г., размятал мъжкия си жезъл много демонстративно. Двама патрулиращи полицай го хващат. Прекъснали изцепката му и се хванали да напишат акт. Предвидената глоба е ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0