Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Други

СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ: Как ще реагират хората, когато мъж тормози жена и обратно на публично място?

Как ще реагират хората, когато видят мъж да посяга на жена си и да я тормози на публично място? Как ще реагират на обратното – когато видят жена да посяга на мъжа си и да го тормози на публично място?

Да тормозиш жена, било то вкъщи или на публично място е неприемливо! Някои определят такива мъже като комплексари, невъзпитани, агресивни и поставят редица други определения. Физическото насилие над жените, от страна на някои мъже е широко срещан проблем, но доста малко дами имат смелостта да се оплачат и опълчат на агресията. В повечето случаи те търпят ставащото.

Какво ще стане, ако на публично място мъж започне да тормози приятелката си? Как ще реагират хората? Дали ще помогнат или просто ще гледат отстрани?

А какво ще стане, когато жена тормози на публично място мъжа си? Как ще реагират хората и дали ще му се притекат на помощ?

Това е интересен социален експеримент, който показва реакциите на хората и нагласите, които имат повечето. Защо в единия случай, че се притичват на помощ, а в другия стоят и гледат безучастно?

Насилието над жени и мъже от техните половинки е проблем, който съществува по целия свят и не е за пренебрегване в никой от двата случая.

Вижте какъв е резултата от този социален експеримент. Направете си изводите сами!

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1685 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-12-21 16:56:13 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1464 прегледа
Новини: Провежда се следствения експеримент за убийството на малката Дамла. Заловеният за убийството Мехмед е на мястото, обграден от много полицаи. Експертизата е нужна, за да се установи с точност как е действал убиецът и какво се е случило. Настроенията срещу убиеца все още са бурни, вчера искаха да го линчуват публично. За това и следствения експеримент е отложен за днес. Голям брой полицай са отцепи ... още
На: 2018-02-05 11:51:06 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 36 прегледа
Гласът на народа: Социален пол И какво се получава - например изглежда като жена, но ако и кажеш госпожо, ще се обиди, защото се смята за мъж /или нещо друго - както този индивид се самоопределя/, т.е. излиза, че трябва да /1/ премахнем обръщенията г-жо, г-не към непознати, за да не ги обидим на социален пол!!! Аз предлагам да се обръщаме към всеки с "ей, ти"!!! Така никого няма да обидим!! PS. В Ню Йорк имало оф ... още
На: 2017-01-17 14:36:38 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1047 прегледа
Новини: Попаднах на нещо скандално като информация в BulNews. Пиян на кирка врачанин, тотално неадекватен е хванат да се облекчава на публично място. Адски гнусна постъпка. Направил го на 27 август към 9.40, на местен булевард. Той, с инициали П.Г., размятал мъжкия си жезъл много демонстративно. Двама патрулиращи полицай го хващат. Прекъснали изцепката му и се хванали да напишат акт. Предвидената глоба е ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X