Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Други

Специализиран адвокат

Тук ще разгледаме още един представител на адвокатската професия, а именно адвокат, чиято кантора се намира в (непосредствена близост) до зданието на съда.И в този случай изборът не е еднозначен. Такъв един адвокат, като правило много добре познава съдиите и прокурорите, общо взето познават го всички чиновници в съда, което пък от своя страна му позволява неформално да се договори за снижаване на наказанието или за преквалификация на обвинението.

Не е изключено този адвокат да лобира във Ваша полза на гражданското Ви дело. От друга страна такъв адвокат милее за изгодното място, на което се намира в момента, така че той (тя) не рядко би избягвал(а) конфликти със съдията. Нашият съвет е, не очаквайте адвокат от този тип сериозно да защитава своя клиент, Вас в случая. И без друго, ако дадени съдия и прокурор не си стиснат ръцете за понижение на определена присъда, защитникът обикновено се съгласява с тях.

Следващият по ред адвокат, който ще разгледаме е специализираният защитник. Нашият съвет е, по-добре си нямайте работа с правозащитници, готови да се захванат с каквото им попадне. Правото е ужасно обширна област, и обикновено даден защитник е или отлично запознат само с определена тясна сфера от него, или повърхностно с широка негова част.

Не би било преувеличение ако кажем, че законодателната база се променя стремително като планински поток, постоянно излизат нови закони, променят се стари, появяват се подзакони, укази, разпореждания, писма и инструкции. Всичко това трябва да се знае.

За това, разберете в коя имено сфера от юриспруденцията се простират знанията на вашия адвокат, който „интервюирате"за поста личен защитник. Един добър правозащитник никога не би скрил от Вас областта, в която е най-добър, ако тя (той) има интернет сайт, информация от този тип непременно ще е качена там. Дори в случай, че се обърнете към адвокатска кантора, където обикновено има различни специалисти, поинтересувайте се каква точно е специалността на защитника по Вашето дело.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 898 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-10-18 17:59:28 преди: 4 седмици / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 527 прегледа
Криминални: Адвокат Иван Дойнов ще защитава убиеца на Виктория Маринова Северин Красимиров. Адвокат Дойнов е назначен като служебен защитник. Той е бил последният в списъка със служебни защитници и не е имал възможност да откаже делото, както са направили други негови колеги, твърди Novini.bg. Адвокат Дойнов вече пристигна в Следствието в Русе, където малко в 12.45 часа бе докаран и Северин. Соченият за уби ... още
На: 2017-05-21 15:37:22 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1666 прегледа
Новини: Този на снимката може да ви е познат. Той беше задържан по подозрения за тероризъм с раница пълна с ножове. Бил е на метри от Даунинг Стрийт. Казал на съда по време на изслушване, че няма нужда от адвокат, защото Аллах го представлява. Казва се Халид Мохамед Омар Али, на 28 години. Обвиненията в тероризъм дойдоха след ареста му от въоръжени офицери на 27 април. Пристигнал на заседанието в съда в ... още
На: 2016-02-24 12:58:28 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 5067 прегледа
Новини: Адвокат Христина Николова разби на пух и прах реформата на министър Петър Москов! Ако някой не може да отиде до аптеката, пръста ли трябва да отрежат близките му, за да му вземат лекарства? Та това са пълни глупости. Взимането на пръстови отпечатъци в аптеките, болниците и поликлиниките е измислица. Много от предложенията на Москов са и незаконни, каза тя пред БНТ! Тя е адвокат на Организацията з ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X