Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Спорт

Стартира нов портал за футболни прогнози

Добра новина за любителите на спортните залагания в България! В началото на април 2018-та година стартира новият портал за безплатни футболни прогнози Betreview.net.

Уебсайтът има амбицията да се превърне в наръчник и ценно помагало за всички почитатели на онлайн залозите. Освен ежедневни обосновани футболни прогнози с високи коефициенти, Betreview.net ще предлага на своите читатели ревюта и сравнения на водещите букмейкъри у нас, ще представя техните актуални бонуси и промоции, както и редовно ще публикува полезни стратегичски материали за спортните залози.

"Чрез този проект имаме амбицията да повишим знанията и културата на участниците в онлайн залаганията у нас. Относително скоро беше положена легалната основа на този бизнес в България и родните играчи все още нямат голям опит. Ние смятаме, че можем да им предложим ценна нова информация, която да обогати техните умения и да подобри цялостния им подход към спортните залози. Убедени сме, че при правилна и разумна нагласа, онлайн залаганията могат да бъде източник на забавление и допълнителни доходи", споделят основателите на Betreview.net. Самите те също са любители на залозите с дългогодишен професионален опит в сферата като служители на световноизвестни букмейкърски компании.

Футболните прогнози, които предлага екипът на Betreview, са винаги с коефициент не по-нисък от 1.80. Те са винаги обосновани и се изготвят след задълбочено проучване на база множество фактори, най-важните от които са класата и качествата на съперниците, тяхната мотивация в двубоя, моментната им форма, наличието на отсъстващи футболисти, статистика, история на директните двубои. Понякога екипът на сайта взима под внимание своите директните лични впечатления от представянето на отборите, както и своята интуиция.

Екипът на Betreview.net обещава много приятни изненади за своите потребители във връзка с предстоящото Световно първенство по футбол в Русия 2018. В навечерието на Мондиала уебсайтът ще публикува детайлни ревюта и анализи на отборите участници, подчертавайки техните силни и слаби страни с идеята да помогне на феновете да отсеят своите фаворити. Освен това за Световното първенство предстои да стартира и специална игра с награди, в която потребителите ще могат да направят своите прогнози за шампионата, разкриват от Betreview.net.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2013-12-07 09:43:52 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 976 прегледа
Други: Футболните фенове в България нарастват с всеки един изминал ден и повечето от тях имат неистовото желание да печелят от своите футболни знания и умения. Това може да стане чрез изготвянето на футболни прогнози и залагането въз основа на тях в някоя букмейкърска къща. Има два начина за вашите прогнози. Първия е да се доверите на някой от многото сайтове за футболни прогнози в интернет, или сами да ... още
На: 2016-07-22 17:21:39 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 759 прегледа
Спорт: Ако искате да спечелите пари от футболни залози, то вие трябва да бъдете пълнолетни и да изберете букмейкър, който да ви предложи отлични условия за участие в легални хазартни игри. Разбира се, в наши дни съществуват много сайтове, които предлагат на потребителите да правят онлайн залагания на футбол и други спортове, тъй че просто се включете активно. В случай, че имате дарбата да познавате побе ... още
На: 2013-12-08 10:07:05 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2486 прегледа
Спорт: Футболните прогнози в интернет и матереализирането им в парична печалба е мечта на много от играчите, които залагат онлайн. Мисълта за бърза и лесна печалба от футбола подтиква все повече хора да пробват своя късмет, изготвяйки футболни прогнози. Освен обаче знания от света на футбола е необходимо и доста голяма доза спортен шанс за да успеете да печелите от своите футболни прогнози. Както във все ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X