Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Дом и Градина

Стил френска кухня: съвети за малки пространства

Не е нужно да има огромно пространство, за да го превърне в прекрасна френска кухня. Дори, ако се работи с кухня в малък апартамент, съветите по-долу може да ви помогнат да превърнете това пространство в красива кухня, на която ще се насладите.

Непринуден чар.

Непринуден чар е един термин, който може да се използва за описание на френската кухня. Без значение от размера на пространството, работенето с този непринуден чар е това, което се опитва човек да улови. Когато извършвате движения в малко пространство, всяка част е ценна, и трябва да се помисли за всеки елемент внимателно, преди да реши да ги включите в кухненското помещение.

Шкафове.

Избора за шкафове е един лесен начин да се внесете малко френски чар. Единият вариант е да изберете поправен арт или старинни шкафове от дърво. Допълнителен може да изберете дървото да е по светло, за да ви придава вид на по-широко и обширно помещение, ако е по-тъмно, и вашето пространство е по-малко, има опасност това да ви притиска и да си мислите, че наистина е много тясно. Когато тоновете са по-светли се придава обширен поглед.

Аксесоари.

В една малка кухня, е добре да изберете декоративни аксесоари, които също имат определена цел. Някои идеи включват готварска книга, или метално украса, например може да сложите метална кука за кърпата или ръкохватките, който прилепва плътно към стената, има и друго което е много иновативно, може да направите вградена ниша за коша с отпадъци, която е вид шкаф, просто отваряте вратичка приспособена към вградената ниша и от отвора взимате коша. Вратичката може да отговаря на дървените шкафове с дървена брава. Има много варианти за аксесоари, които са красиви, и полезни.

Завеси.

В някои малки кухни не може дори да имате място за монтиране на стена на закачалка. Ако го направите, тогава трябва да се вземе предвид и размерът на елементите, които сте избрали. Тук пак има вариант за ниша и да е покрита със завеси или просто стъклена витрина, а вътре може да го направите както на вас ви харесва и както на вас ви е удобно, аз примерно слагам сребърни прибори и чаши от кристал, без да се взима много пространство, самата ниша е малка, но компактна. Всичко може да се влее със свой собствен стил и красота типична за френската мини кухня. Може да сложите и картини на които има изрисувани прибори за хранене, като вилица или лъжица, лично аз съм виждала такива фотографии и е много красиво.

Тавана.

Някои хора пренебрегват тавана напълно, когато декорират една стая, но това е грешка. В едно малко пространство, използвайте тавана, друга повърхност, на която да се покаже френската тема. Добавете няколко тесни изкуствени открити греди или изберете медна нишка или покритие с калай по тавана. И двете от тези опции са сравнително евтини, но ще добави много допълнителен чар в стаята си. И не само това вие може да ги използвате за различни прибори, като тигани например, получава се много автентично.

 Полезност.

 Гледайте да използвате  всяко кътче, което може,  било то ъгъл или мястото  под прозореца. Ако го  съчетаете цветове и  архитектурно ще се получи нещо невероятно френско и симпатично. Това може да бъде предизвикателство за вас да декорирате малка кухня, но с малко фантазия и внимателно планиране, можете да създадете Френски кухня, която ще изглежда страхотно.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 194 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2013-03-23 20:26:33 преди: 5 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 2048 прегледа
Туризъм: Френската кухня е с невероятно висок стандарт. Франция е дом на някои от най-добрите кухни в света, и е създадена от някои от най-добрите майстори-готвачи в света. Френския народ се гордее с кулинарията си и знае как да подготви добра храна. Готвенето е съществена част от тяхната култура. Всека от четирите региона на Франция има свои собствени характерни ястия. Френската кухня като цяло изисква из ... още
На: 2013-05-17 15:26:58 преди: 5 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 5364 прегледа
Други: „Борман Комерс" от години се занимава с кухни и търси това, от което имат нужда съвременните потребители по отношение на кухненското обзавеждане и подредбата в кухненското помещение. През годините, ние натрупахме много опит и се специализирахме в декорирането и обзавеждането на всякакви кухни, а това ни дава възможност да помагаме на много хора не само в магазините ни, но и в интернет.При де ... още
На: 2015-10-14 18:31:13 преди: 3 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1459 прегледа
Други: Френската кухня е най-добрата и най-изтънчената в цял свят. Природните ресурси и условия на Франция безспорно могат да се определят като основните фактори, които са повлияли за оформянето на традиционната френска кухня. В страната климатът е топъл, морски, влажен, затова и там растат много южни растения. Франция е производител на вино, признат в целия свят, тъй като има огромни масиви с лози. Фр ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X