Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Страшна прогноза: Ще има кабинет Борисов 4?

"Имаме кабинет "Борисов 1,2 и 3", смятам, че може да има и 4. Българските граждани са тези, които дават оценка за политиката и поведението на всяка една партия", прогнозира председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в отговор на декларацията внесена от ПГ на "БСП за България".

Според него идентични проблеми за влизането в българския парламент са проблемът със суджука от една страна, а от друга купуването на ромски гласове.

Припомняме, че едва вчера скандалният депутат Живко Мартинов, напусна редиците на ГЕРБ. Според сведения добричкият депутат от ГЕРБ не пропускал да отбележи, че били в близки отношения с Борисов.

В изявлението си председателят на ГЕРБ посочи още, че "Това, че някой влиза в парламента, за да прави скандали и да провокира напрежение, това единствено може да уронва престижа на институцията Народно събрание".

По повод програмата на ГЕРБ Цветанов съобщи, че те са с изключително сериозна програма и той смятал, че народните представители трябва да се концентрират върху това. „Говорите за суджука, което не е проблем на БСП, но ГЕРБ взе ясното решение и се разграничи от подобно поведение и оставихме компетентните органи да се произнесат“, допълни Цветанов.

„Няма нито един народен представител, на който му е поискан имунитета и, който да не го е дал. Няма и такъв, на който да е поискан имунитета, защото е разговарял със затворници и да е осъществявал купуване на гласове, за да влезе в българския парламент“, посочи Цветан Цветанов.

„Това е проблемът на БСП, не можете да изразите принципната си позиция, а искате да се връщате във времена, където да има конфронтации“, коментира още той. Според него получавали пълна международна подкрепа за политиките, които прави днешното правителство, свързани с предстоящото председателство, с което България ще бъде водеща в европейските политики.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-05-05 10:35:06 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 2772 прегледа
Политика: Това беше тайна дълго време. Не беше ясно Бойко Борисов какъв пост ще даде на Румяна Бъчварова. Знаеше се само, че е важен и дълго обмислят от премиера. Дотук можем да определим новия кабинет на Борисов 3 като много изненадващ, дали ще бъде резултатен обаче само времето ще покаже. Румяна Бъчварова отива в Министерския съвет, за да бъде началник на политическия кабинет на премиера! Бившата минист ... още
На: 2017-03-29 18:13:25 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 655 прегледа
Новини: Кабинет до Гергьовден и трудни преговори - такава прогноза направи служебният премиер Огнян Герджиков. Той  сподели, че се надява да не се налага да стои на поста повече, отколкото е предполагал. "Деликатно е за управляващата партии да сформира кабинет, тъй като такова е разположението на силите, че няма да са лесни преговорите. Това, което чух е, че до Гергьовден трябва да има правителство", каза ... още
На: 2017-05-04 11:32:44 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 747 прегледа
Новини: "Надявам се да има приемственост." Така се изказа държавния глава Румен Радев докато влизаше в Народното събрание, където днес, новиуте министри се очаква да бъдат гласувани и да се закълнат да служат честно на народа. Той не успя да даде директна оценка на новия кабинет. "Що се отнася да давам оценка е рано, не съм видял още управленската програма. Желая им успех разбира се", каза още той. На з ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X