Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Технологии

Су-35 е руското страшилище, от което американският F-22 избяга

Френското списание Air&Cosmos отдаде нужното на култовият руски изтребител Су-35 в подробна статия свързана с историята и същността на руския изтребител. До признанието се стигна, след като за пореден път руски изтребител Су-35 притиска американски F-22 на сирийска територия и го принуждава да обърне и да избяга.

Су-35 е една от великите руски машини, която ще остане в историята не само с руските традиции в строенето на един подобен изтребител, но и заради неговата ефективност на практика.

Връщаме се назад към далечната 1988 г., когато руснаците правят важна оптимизация на тогавашния Су-27М. За съжаление въпреки добрата машина не се намират купувачи зад граница. Проблемът би се решил, ако руската армия закупи определен брой самолети, за да покаже на практика тяхната ефективност. По това време обаче, точно след разпадането на СССР и хаоса след него е било невъзможно да се случи.

Години по-късно, през 2003 г., когато държавата вече е здраво стъпила на земята, властите решават проекта, в лицето на Су-35 да бъде възобновен в завода в Иркутск.

Прототипът е бил на ниво и са били необходими само няколко стъпки по отношение на модернизацията.

Разработват старата нова машина за 5 години и щом първите бройки излязоха на пазара, Русия закупи за собствената си армия 48 изтребителя. Първият полет към руските ВВС на Су-35С1 се осъществява 2011 г.

Доволни от представянето на новото поколение изтребител, през 2015 година руските власти поръчват още 50 броя, а до 2020 г са поръчани допълнително по 10 самолета годишно.

Извън граници Су-35 вече е оценен. Индонезия и Китай бяха първите държави.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-09-24 08:47:29 преди: 2 години / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 1623 прегледа
Свят: Не е тайна, че Русия разработва изтребител шесто поколение, но досега почти нищо не се знаеше за оръжията, които ще са налице в руското страшилище. Знаеше се само, че въоръжението ще бъде ново. Бившият главнокомандващ руските ВВС осветли някои детайли относно въоръжението. Генералът сподели, че ще бъде налице така нареченото лъчево оръжие - система за насочена енергия RNS. Изтребителят ще има съ ... още
На: 2016-09-07 20:41:44 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 521 прегледа
Свят: Автомобилният гигант ще произвежда двигатели в Русия. Договорът между руското представителство на Мазда, Mazda Sollers и руското министерство на промишлеността вече е факт. Инвестицията ще бъде в рамките на 2 милиарда рубли, което е 27.6 милиона евро. В завода ще се произвеждат 50 000 двигателя на година. В завода ще се сглобяват мотори и новите версии на 6 и СХ-5. Руското министерство ще съдейс ... още
На: 2016-06-11 08:52:08 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 2535 прегледа
Видео: Кой не е чувал за "Адмирал Григорович", най-модерният руски военен кораб съществувал някога? Техническото военно чудо е вече у дома. Пристигането му в Севастопол се отпразнува подобаващо, защото това е нещо, което военните чакат повече от 30 години. Фрегатата бе наречена от адмирал Александър Витко уникална, защото е нова и по-модерна от всякога. Военното страшилище е на високо ниво. Пуснат е пр ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X