Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Конспирации

Тайно световно правителство целенасочено работи за унищожаване на човечеството!

Веригата на световната власт е устроена тайнствено и загадъчно. Но в нея се проследява ясна йерархия. Известно е, че всички държави и техните лидери са само марионетки, изпълняващи чужди заповеди, се твърди в анализ споделян масово през последните дни в мрежата.

Тези, които действително притежават истинската власт, винаги са в сянка и управляват тайно, пишат конспиративни сайтове. Но и те се подчиняват на чужди заповеди. Невъзможно е властта да се споделя с широк кръг лица – тя е твърде ценна стока, за да се пилее.

Тайното световно правителство всъщност се състои само от няколко души, които управляват различните процеси в съвременния свят. Тази организация се стреми към глобалната власт не от днес или от вчера, а от векове. И целта й е именно поробването на целия свят и установяването на контролирана скрита диктатура.

Изпробват се различни модели, които понякога довеждат дори до световни войни.

Последният модел се оказва най-успешен. В началото на нашия век членовете на тайното световно правителство концентрират усилията си върху това световната паяжина да влезе във всеки дом. Срещу минимални суми потребителите заменят свободата си за удобния и приятен интернет. При това напълно доброволно.

И наистина, ако промените не са революционни, а се правят постепенно, на никого няма да му хрумне да се възмущава и съпротивлява. Първо се появиха скенерите за пръстови отпечатъци на смартфоните. Милиарди потребители с радост отдадоха биометричните си данни на транснационални корпорации. Те, от своя страна – на правителствата, а те пък – на тайното световно управление. Всичко, което се случва в нашия свят, е тясно взаимосвързано.

Съвременните информационни идеи старателно се контролират и се появяват на пазара едва когато почвата вече е подготвена за тях. Така след скенерите за пръстови отпечатъци се появиха и камерите, способни за десетки части от секундата да създават триизмерни проекции на лицата и да сканират окото. В Китай властите са стигнали още по-далеч. Създава се система за гражданска отговорност. Тестовете доказват ефективността й.

Но зад красивите думи за безопасност се крие горчивата истина

Системата за гражданска отговорност – това са милиарди камери, датчици и микрофони, разположени буквално навсякъде. Това е централизирана база данни, в която се съдържат личните дела на всички граждани на Китай, водени още от раждането им. Системата оценява постъпките на хората и формира рейтинг, на основата на който те са поощрявани или наказвани.

Вече се говори за създаването на подобна система на територията на Япония, САЩ, Русия. Правителствата обсъждат възможността за изграждане на тестови селища за експериментиране с новата система за гражданска отговорност, която се превръща и в закон, и в съд. Моралните категории ще функционират в компютърна система, която ще се управлява не от корпорациите и правителствата, а от няколко души в сянка.

Реалността е такава, че истината е още по-страшна. В Китай е в пробен период система, която впоследствие ще се приложи по целия свят. Тайното световно правителство, разполагащо с всички биометрични, банкови, маркетингови и други данни за нас, ще стартира във всяка страна аналогична система за наблюдение, формално тя ще осигурява обществената безопасност. Но в действителност ще превърне цялото човечество в послушни роби.

Това ще постави началото на нова епоха на доброволно робство. А световното правителство ще получи пълен контрол над нашия свят, като ще може да реализира всякакви планове и идеи. Така за прогреса и безопасността, за мира и спокойствието, за благата и комфорта, хората ще трябва да заплатят с най-ценното, което притежават, а именно – със свободата си…/Блиц

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1265 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-03-25 19:27:52 преди: 2 години / 2 гласа / 6 точки / 0 коментара / 1995 прегледа
Видео: Много хора казват, че технологиите са бъдещето на света. Това видео ни доказва по един забавен начин, че наистина са бъдещето на света, но не и на човечеството. Накрая малко на майтап роботът изрича едни слова, че би избил всички хора, но какво ако беше истина. Достатъчно компетентни и уверени ли сме, за да оставим един изкуствен интелект да се развива сам? Има ли риск той да вземе нещата в свой ... още
На: 2018-08-03 09:39:18 преди: 3 месеца / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 421 прегледа
Забавно: Босия доказа, че дори и 40-50 дни глад не се отразяват на талията!! Ами сега..... PS. Ако влезе и в международните новини... и всички жени по света го видят.... то ще унищожи бизнес за милиарди.... ще доведе до стрес по-/по ваш избор каква половинка от човечеството са жените/ половинка на човечеството.... жената в стрес... довежда и мъжа си до стрес.... световна криза.... УЖАС!!! PPS. А май е и ... още
На: 2017-08-15 09:17:24 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 738 прегледа
Новини: Научни специалисти в областта на визуализацията на данни публикуваха видеоматериал в Yotube, на което показват, какви могат да бъдат последствията при евентаулна ядрена война за човечеството. При това те са успели да предположат примерното количество жертви при предполагаеми военни действия. Повече вижте в прикаченото видео. ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X