Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Здраве

Тази евтина хранителна добавка предпазва от сърдечен удар, инсулт, подобрява съня и още много!

Тази хранителна добавка не е никак скъпа, а може да ви осигури по-добър сън, подобрение при екзема и дори да ви предпази от сърдечен удар и инфаркт. Става на въпрос за магнезия. Имате нужда от около 400 милиграма дневно.

Намалява риска от сърдечни заболявания, бори безсънието и подобрява качеството на съня. Дефицитът може да доведе до тревожност, умора, мускулни крампи, дори депресия.

Поне 14% от хората не получават достатъчно магнезий. Буквално се смята за един от най-добрите естествени начини да удължиш живота си.

Не само, че рядко си набавяме достатъчно с храната, но има и храни, които го изхвърлят от тялото – кафе, алкохол, газирано, прости въглехидрати.

Набавяйки си повече магнезий, тялото регулира по-добре кръвното налягане, намалява риска от сърдечен и инсулт.

Магнезият участва в подобряването състоянието на костите. Отпуска мускулите и влияе ползотворно на съня. Минералът помага на повече от 300 ензими да работят правилно. Всяка една метаболитна реакция е свързана с него.

Приемането на магнезий с добавка може да се окаже едно от най-добрите решения в живота ви. Храните, които го имат в повече са – морските дарове, черния шоколад, зелените растения, ядките, семената и пълнозърнестите продукти.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-04-20 21:44:40 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 377 прегледа
Здраве: Сърдечният удар е едно от най-страшните неща, които могат да застигнат човек. Причинява се от нарушен кръвоток към сърцето. Познаването на предварителните симптоми е животоспасяващо. Следните фактори са особено валидни за жените, които по-вероятно могат да претърпят мълчалив инфаркт, също така риска може да е увеличен от някои специфични женски състояния. 1. Болка в гърдите и при мъжете, и при ж ... още
На: 2015-06-19 12:30:30 преди: 3 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2124 прегледа
Здраве: http://bulvit.com/stavi-i-kosti.html Извършваме доставка на хранителна добавка за ставите и болки в краката във магазин който се казва "Bulvit.com", телефон 056916956. Сайта на "Bulvit.com": предлагат хранителната добавка за стави с Глюкозамин и Хондройтин евтино.       ... още
На: 2018-05-08 16:06:07 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 321 прегледа
Здраве: Учени от бристолския университет във Великобритания са работили по проект за откриване на начини за понижаване на риска от инфаркт и инсулт. Те искали да открият ежедневно действие, което помага, но е и лесно. В проучването участват повече от 1600 човека от Финландия – на възраст между 53 и 74. Изследването продължава повече от 15 години, а резултатите четем в списанието Neurology! Става я ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X