Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Общество

Телефонен трол на ГЕРБ нарече българските пенсионери хрантутници в национален ефир! Безбожна наглост

Костадин Костадинов бе на гости в Евроком. С водещия си говореха за перспективите пред партия „Възраждане“, говориха си за родна и световна политика, какво предстои на България. И в следващия момент, както разговора върви, на телефона в студиото се обажда една жена.

Ще я перифразирам по спомен. Тя адресира директно Костадинов:

„Ама господине, умръзна ни от такива от вас, които искат да се доберат до властта, за да може да лапнат някой лев.. Какво и е на сегашната власт на ГЕРБ, всичко върви нормално? Вие ходите да използвате хората, а после искате ние да плащаме на пенсионерите. Тези хрантутници не са дали и един лев на държавата, а ви е очаквате да ги храним и да се грижим за тях“.

След това очевидният трол на ГЕРБ продължи с редица други обвинения и глупости от същия род, които не можах да запомня изцяло.

Костадинов отбеляза, че неговата партия е взела субсдия, но тази субсидия е върната към хората под формата на редица дарения, за които има нужните документи и отчети. Възраждане не търси и не печели пари от подкрепата на хората.

Нямам думи до къде стига хорската глупости. Да се продават толкова лесно на режима, а какво говорим, че има и такива хора, които го правят без пари - защото наистина вярват в идеите на ГЕРБ. 

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1228 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-06-29 08:37:29 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 17678 прегледа
Новини: Ани Цолова и Виктор Николаев говорят за ГЕРМАНСКИТЕ стоки и ГЕРМАНСКИТЕ потребители в национален ефир по Нова ТВ. Мили български водещи на всички ТВ канали. Германия е държава, а нейните жители са немци и немкини. Немски са потребителите, училищата, стоките, децата, мъжете, жените, продуктите, летищата, учениците, университетите, кръчмите, полицаите и т.н. Берлин обаче е столица не на НЕМЦИЯ, а ... още
На: 2017-06-27 16:47:16 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3577 прегледа
Забавно: Божидар Димитров бе на гости на колегата си Георги Коритаров в ефира на ТВ+. Там обаче се случи нещо откачено, и професорът не можа да сдържи нервите си. По телефона се обади един зрител, който нарече Димитров „риск за националната сигурност на България“. Разкритикува го, че засипва с определения македонците, които са обидни – олигофрени, катъри, вампири и прочие. Отговорът на Б ... още
На: 2016-08-10 09:52:49 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 854 прегледа
Новини: Според Татяна Дончева, лидер на "Движение 21" генерал Майор Радев идва от бизнес кръг, който е свързан с военната дейност, който се е заел да уреди сметките на социалистите. Проблемите, които са налице в БСП произлизат именно от интересите на различни лобита, в това число и военното. Дончева нарече партията и проблемите й "клоунада". Тя дори стигна по-далеч изказвайки мнение, че президентските и ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X