Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Тези двамата са убили 800 дилъри и наркомани в акцията на Родриго Дуерте! Вижте разказа им!

Това, което виждате на снимката са мъж и жена, които са извършили почти 800 от убийствата във войната срещу наркотиците във Филипините. Те са лидери на една от групите, които са избили почти половината от 4-те хиляди дилъри и употребяващи дрога.

Всичко е по поръчка на полицията. За всеки убит получават по 100 долара. Поне 2700 от убитите са застреляни от такива групи. За доказателство остават специална бележка до трупа, за да покажат на медиите и на властите, че са го направили. Тези групи са основното оръжие на Родриго Дуерте в борбата срещу наркотиците. Плановете му са да избие 100 хиляди наркомани и дилър, а с телата им да напълни залива Манила.

Самият процес е следният:

Получават обаждане от полицията, в което им се казва име. Получават и снимка на целта. Имат три дни, за да се справят. Поне ден планират как да стане всичко. Никога не стрелят само по един път, уверяват се, че са мъртви и при нужда стрелят доста. Парите са голям мотив за тях, защото доходите в страната са ниски.

Първо започнал мъжа, но след това се наложило и жената да се включи, защото това бил единствения начин да се стигне до някои от целите. Все пак тя е жена и това и се отдава. Тя се облича провокативно, понякога се прави на танцьорка. Пият по едно две питиета в някой бар и когато се усамотят всичко свършва.

В началото са изпитвали вина, но после осъзнали, че избиват много лоши хора, които ако продължат да живеят ще провалят много животи. Ще работят тази работа докато е нужно, докато всички цели бъдат поразени.

loading...
Рейтинг: 2.8 звезди | 5 гласа | 14 точки | 1 ком. | 9561 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-03 16:51:26 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 22886 прегледа
Правителството на Родриго Дуерте обяви, че е спечелило войната с наркотиците. Улиците вече са по-безопасно място, въпреки множеството мъртви тела. Президентът се зарече да изкорени търговията на наркотици в продължение на брутална 6-месечна кампания. Близо 6 хиляди са убити през това време – от полиция и наемници. Близо 900 хиляди наркомани са се предали. Доста от тях са вкарани в пренасел ... още
На: 2017-07-06 15:56:07 преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2832 прегледа
Президентът на Филипините Родриго Дуерте вече има нова цел, след като изби дузини наркомани и наркодилъри. Той се закани, че ще изяде органите на всички терористи в страната, предават от Факти.бг Властите в момента се бият постоянно с терористи в южната част на Филипините. Престъпниците са част от групировка, която е свързана с ИД. "Искате ли да бъдем поробени от тези кучи синове? Те се подигр ... още
На: 2016-12-03 15:54:26 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1060 прегледа
Доналд Тръмп е предложил на Родриго Дуерте, който е президент на Филипините да посети Белия дом догодина. Съветникът на Дуерте Кристофър Го обяви, че Тръмп и неговия началник са имали доста оживен разговор от около 7-8 минути. Припомняме, че Дуерте загуби среща с Барак Обама след като го нарече „ку*и син“. Омразата срещу Обама обаче е обич за Тръмп. Филипинският лидер има симпатии къ ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X