Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / За жената

Тези сънища вещаят късмет и пари

Най-често сънищата са отражение на реалността и ни показват събития от отминалите дни. Някои от тях обаче ни позволяват да погледнем в бъдещето и предупреждават, че щастието е много близо. 

От глупавите сънища и кошмари можете да се избавите с помощта на капан за сънища. Амулетът ще прогони негативните мисли и ще ви спаси от неприятното будене посред нощ, което пречи на пълноценната ви почивка. Освен това, за да си осигурите качествен сън, може да си вземете възглавница с билки. Тя ще ви върне спокойния сън и ще ви помогне да се излекувате от много болежки. 

Днес ще ви разкажем за сънищата, които предвещават скорошна печалби и късмет, така че всеки път, преди да заспите, се настройвайте позитивно. Не забравяйте, че всяка мисъл може да стане материална, следователно можете да изпълните всяко свое желание, ако искрено вярвате в себе си.

Сънувате, че танцувате

Танцът насън вещае късмет в семейните дела. Ако сънувате, че танцувате сами, ще срещнете близък човек, който ще ви помогне да разрешите проблемите си. Ако танцувате с партньор, означава, че ще създадете семейни отношения. Ако ви се присънят танцуващи деца, очаквайте приятни новини. Възрастна двойка, танцуваща валс, обещава бърза печалба. 

Гръмотевична буря

Гръмотевичната буря вещае попълване на бюджета. Ако гръмотевиците са силни, ви чака успех на работното място. Ако са в далечината, можете да опитате късмета си и да си купите билет за лотарията.  

Ковчег

Ако в съня ви присъства ковчег, означава, че съвсем скоро ще разрешите всичките си трудности. На този, който сънува собственото си погребение, Вселената му намеква да завърши делата си. Постарайте се да го направите бързо, за да се сдобиете с успех и просперитет. Да сънуваш човек, който се вдига от ковчега, е на големи пари.  Внимателно следвайте знаците, които ще ви покажат пътя към просперитета.

Ухапване от змия

Ако сънувате, че ви хапе змия, се подгответе за финансово благополучие. Колкото по-голяма е змията, толкова по-солидна е сумата, с която ще се сдобиете. Змията вещае успешна кариера, така че не мързелувайте, а се стремете към трупане на нови знания и развивайте талантите си. Тези неща ще ви помогнат да намерите работата на мечти те си и да увеличите печалбите си. 

Скъпоценни камъни

Скъпоценните камъни, особено тези, които не са обработени, обещават добър късмет в личния живот. Възможно е в живота ви да се появи човек, който да ви направи щастлив. 

Спокойно море

Ако сънувате спокойно море, ви чака успех в деловата сфера. Колкото по-светла е водата, толкова по-добри ще са отношенията ви с колегите и шефовете. Малките вълни вещаят печалба. Тя може да е под формата на премия или добавка към трудовото ви възнаграждение.  

Сняг

Снегът е символ на обновление. Тези, които сънуват, че вали сняг,  могат да не се притесняват за нещата си. Малките снежинки вещаят успех във всички начинания, а снежната буря говори за положителни изменения, свързана с финансовите ви въпроси. 

Полет

Ако сънувате, че летите, означава, че скоро ще се издигнете в работата. Това ще ви донесе много положителни емоции. Ако летите, но не набирате височина, ще се наложи да положите усилия, за да може издигането ви в службата да продължи. 

Прасе

Да видите прасе насън означава, че ви чака неочаквано богатство. Ако то рови в земята, гледайте внимателно  в краката си, за да не изпуснете нещо ценно. Ако животното стои с вдигната глава, очаквайте увеличение на заплатата или печеливши проекти, които ще ви донесат не само пари, но и уважение. 

Печете хляб

Ако сънувате, че печете хляб, ще получите възможност да заработите голяма сума пари. Печенето вещае успех в работата, а маковите кифлички - успех в любовта./jenata.blitz.bg 

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 904 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-09-04 06:49:23 преди: 3 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 414 прегледа
Любопитно: Ако сънувате, че изневерявате на половинката си или пък ви се присънва, че сте омагьосани от омаен изкусител или изкусителка, не бива да се притеснявате за бъдещето на сериозната си връзка, защото тези сънища показват друго. Според семейния психотерапевт доктор Карин Андерсън сънища с изневяра са сигнал за натрупано емоционално напрежение. Чрез подобен сън мозъкът се опитва да се разтовари и да п ... още
На: 2018-01-11 15:15:29 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 248 прегледа
Любопитно: Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да се отървете от лошия късмет и доброто и красотата да навлязат в живота ви: 1. Използвайте солта като средство. В някой култури се счита, че солта носи късмет. Хвърлете шепа сол през лявото си рамо. Трябва да знаете, че ако хвърлите сол през дясното си рамо, ще привлечете още по-лош късмет. Вземете си вана, в която са разтворени две супени лъжици сол. Д ... още
На: 2017-10-25 18:27:44 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 596 прегледа
Видео: Невероятно е, но няма да повярвате за какво стават доброволци тези хора от Индия. Тази група мъже е пожелала да бъде стъпкана от стадо крави доброволно. Те вярват, че това ще им донесе късмет. За късмет не знам, но раните, които са получили са тежки. Но те не се оплакват и си мислят, че правят добро за семействата си. В индуизма кравата е свещено животно. Богинята-майка е крава и е символ на бо ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X