Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Тодоров взриви ефира с простащина! Заплахи срещу Николаев за неудобни въпроси! ВИЖТЕ ГО! ВИДЕО

Антон Тодоров за пореден път показа политическата си култура и неадекватното си поведение. Той беше в студиото на „Здравей, България“. Започна с коментар относно съмненията си, че Радев е правил далавери като ръководител на екипа за избор на нов самолет.

„Казах, че от "Грипен" са го потупали по рамото. Имам списък и с журналисти, които са хранели с еленско месо, които също са били подтикнати да искат точно тези самолети.

В някои райони, където "Грипен" са продавали самолети, има доказано, че са раздавани пари. Прочетете има много изследвания", каза Тодоров.

Разбираш ли, било странно членките на НАТО около нас да имат самолети F-16 и ние трябвало да имаме, за да може да си помагаме.

„Няма никого с "Грипен", даже в Малта преди време е имало проблем и не са могли да го заредят, защото е несъвместим", каза Тодоров.

Виктор Николаев го атакуваше с провокативни въпроси както подобава. Антон Тодоров направо започна да откача в ефир.

"Какво съм казал по дяволите. Какво съм казал, ааа или сега не съм казал. Дръжте се към мен нормално", ядоса се Тодоров.

"В определени ситуации твърдите едно, а в други - друго. Затова казвам, че понякога не казвате нищо, а понякога твърдите много", поде Николаев

"Румен Радев е писал опорни точки за Грипен, а после ги избира. Едно плюс едно е две, а не 9 нали? А вие защо използвате такава силна дума като "шайка". Много смело", запита Тодоров водещия.

"Ама тя не е моя", обясни се водещият.

"Тя и колежката ви беше толкова смела в изказа, а сега като гледам... няма я", каза Тодоров.

Антон Тодоров не пропусна да изкаже мнението си и по шуробаджанашките скандали в последните дни, които тресат страната. Той посочи „скандален“ пример с жена на кмет от БСП, която РАБОТИ В ОБЩИНСКА ДЕТСКА ГРАДИНА. Разбираемо, Виктор Николаев се зачуди какво толкова нередно има в това нещо.

„При такъв въпрос, ако бях директор на Нова телевизия, щях да ви уволня", каза той.

Определено ми дойде горница просташко това поведение. Може да видите сами във видеото.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-09-25 12:31:00 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 554 прегледа
Политика: Между журналистът Сашо Диков и депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров възникна брутален вaргал в Народното събрание. Имаше заплахи, обиди, критики, беше много грозно.  От една страна Диков му скача за поврътливостта - първо пише книги срещу ГЕРБ и компания, сега става част от тяхната група и се прави на луд. От другата страна Тодоров скача на Диков, че телевизията, в която работи е финансирана от Цветан ... още
На: 2016-06-13 08:54:42 преди: 2 години / 5 гласа / 19 точки / 0 коментара / 13593 прегледа
Новини: С уникални и купища правилни журналистически въпроси Виктор Николаев натика Румяна Бъчварова в ъгъла и я накара да се оправдава като малко детенце откраднало близалка. Бъчварова видимо се изнерви на провокативните въпроси и се опита да се защитава, но хората видяха много добре за какво става на въпрос, а именно, че се прикрива истината за шефа й ( Бойко Борисов ). След неудобните упреци направен ... още
На: 2016-02-05 15:50:59 преди: 2 години / 2 гласа / 5 точки / 0 коментара / 1294 прегледа
Забавно: Виктор Николаев разкри кой ще е първият шеф под прикритие във новото предаване което стартира по Нова телевизия. Първият шеф ще се казва Никола Николов, но ще влезне под прикритие под името Любо Миланов. Той е собственик на Доминос, но ще се превърне във обикновен работник в началото. Според Николаев, предаването имало големи успехи в други страни и с нетърпение се очаква да се види какъв ще е и ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X