Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Лайфстайл

Топ елитно ескорт момиче разкри истинските причини мъжете да изневеряват! МНОГО Е ПРОСТО! Жени...

Жената, която виждате на снимката се казва Саманта. Тя е едно от най-елитните ескорт момичета в Европа и ежедневно прекарва време с женени мъже, на които нещо им липсва у дома. Тя решава да разкрие причината мъжете да изневеряват на жените си, оформяйки всичко в 5 точки.

1. Мъжете обичат повече нежния се*с, а не този като от хард пор*о. Обичат и ласките, дългите разговори.

2. За мъжете женското удоволствие е толкова важно, колкото тяхното. Това влияе на тяхната самооценка.

"Не се страхувай, че краката ти не са избръснати или имаш изразен целулит, позволи му да те задоволи".

3. Когато в едно семейство се забрави личния живот, отношенията започват да се рушат.

4. Едно от най-големите мъжки оплаквания е, че жените не се интересуват от работата на мъжете си и не ги подкрепят.

"Повярвайте, дори в работата на счетоводителя има много интересни неща. Колкото сте по-близки един до друг, толкова ще е по-силен бракът ви".

Понякога този проблем се изразява в това, че майките забравят за мъжете си, грижейки се за децата си. Това е най-важното, но забравили се любимия мъж, нещата стават сложни. Той просто има нужда да си поговори малко със своята съпруга след дългия работен ден. Иска да види малко интерес в очите на жена си.

"Той с радост би предпочел да прекарва времето си с теб, но, възможно, ти да не си заинтересована от това".

5. В 9 от 10 от случаите един мъж би се въздържал да посети жена за платени ласки. В повечето случаи става на въпрос за наистина незначителни проблеми, които могат да се решат с провеждането на един истински разговор.

"Да правиш се*с с някой, който обича, е по-приятно. Мъжът има нужда от този контакт, особено с любимата жена. Това променя маниерите на мъжкото поведение".

Като заключение Саманта разкрива, че мъжете и жените възприемат изневярата по различен начин. Един мъж гледа на това нещо като развлечение, разтоварка и възможност да получи това, което не получава от своята съпруга. От другата страна жените възприемат всичко по много по емоционален начин.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-03-21 07:11:01 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 325 прегледа
За жената: Когато се влюбите и узаконите връзката си, разменяте клетви за вечна вярност и наистина вярвате, че сте намерили единствения, човекът, с когото ще бъдете до края на живота си. Но понякога въпреки вярата в моногамността, се случва някой от двамата партньори, или и двамата, да кривнат от правия път и да изневерят. Основната причина за изневяра е неудовлетвореността на първичните нужди от любов и с* ... още
На: 2018-06-19 12:18:04 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1897 прегледа
Лайфстайл: Леа Матеева е ескорт. И за разлика от много момичета, които се подвизават като "модели", тя не се срамува да говори открито за тази професия. Всъщност, тя не е по-различна от всяка друга жена - има своите мечти, има мъж до себе си, който е наясно какво работи и я подкрепя. Подкрепя я й баща й. За първи път списание Playboy представя на корицата си професионален ескорт и нейната "мръсна приказ ... още
На: 2018-05-30 18:42:16 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2570 прегледа
Свят: Базирана в Сидни жрица на любовта, която влиза в индустрията като тийнейджърка, а от 5 години е елитен ескорт, разказа за най-странните желание на мъжете. Тя е спала с над 1200 мъже. Един клиент я накарал да се качва и да слиза по спирално стълбище, докато той я гледа и се задоволява, стоейки под стълбите. Имала клиент, който и дал най-ужасяващото преживяване. Определя го като прекалено неатракт ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X