Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Свят

Топ съдебен психолог направи профил на френския президент Макрон! По-опасен от сериен убиец! (ВИДЕО)

Професор Адриано Сегатори е един от най-известните психиатри. Той членува на Италианската академия за съдебна психиатрия. Сегатори създаде една от най-големите сензации на последната седмица като направи анализ на френския президент Емануел Макрон.

"Макрон е опасен, тъй като и той, както всички психопати има високо мнение за себе си. Той не обича Франция и не се бори за френския народ. Той обича себе си," каза професорът.

Казва, че ако сега е пред съдиите на дело и трябва да определи Макрон, със сигурност би го профилирал като много опасен човек. Дори го обяви като по-опасен от серийните убийци.

„Серийните убийци унищожават семейства, докато психопати, които се изявявят в икономиката и политиката, унищожават цели общества," твърди италианския професор.

Голяма роля за психиката му е оказал инцидента със сексуално насили от страна на учителката му Бриджит – тогава той е на 15, а тя на 39 години.

"Ако тогава този инцидент се бе случил в работническо обкръжение, младият Емануел щеше да бъде изпратен в Център за социална грижа, за него щеше да се грижи психолог, а Бриджит Троне би завършила в затвор," казва италианският експерт. Видеото е натрупало десетки хиляди прегледа.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 1260 прегледа
Публикувано на: 2017-06-03 13:44:18
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Топ съдебен психолог направи профил на френския президент Макрон! По-опасен от с
На: 2017-07-03 15:50:58 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1984 прегледа
Днес беше направено огромно разкритие по отношение на готвен атентат срещу голяма политическа фигура в световен план. От Канал 3 съобщават, че мъж на 23-години се е готвил да ликвидира френския президент Еманюел Макрон на 14 юни. Тогава е деня на превземането на Бастилията. Той е задържан от френските власти и вече има повдигнати обвиняния за тероризъм и планирано нападение срещу Макрон или малци ... още
На: 2016-11-17 09:27:09 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 550 прегледа
Бившият френски министър на икономиката Емануел Макрон заяви намерението си да се кандидатира за поста президент на републиката. В речта си, той обеща да бъде "кандидат на най-слабите" и да се бори за цялата страна заедно "с всички, които вярват в него. "Съперниците на Макрон са сериозни и намерението му да се кандидатира за президент беше оповестено. Други кандидати за поста са бившият шеф на фр ... още
На: 2017-08-29 20:58:30 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 201 прегледа
По убеждение на експерти, ейфорията след президентските избори утихна и накрая се установи, че доверието на французите в Емануел Макрон продължава стремително да пада. Според последните запитвания повече от половината граждани не се доверяват на новия президент. За последните 30 дни рейтинга на Макрон е паднал на 14%.  Засега 40% от гражданите на Франция са удовлетворени от работата на Макрон н ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X