Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Свят

Топ съдебен психолог направи профил на френския президент Макрон! По-опасен от сериен убиец! (ВИДЕО)

Професор Адриано Сегатори е един от най-известните психиатри. Той членува на Италианската академия за съдебна психиатрия. Сегатори създаде една от най-големите сензации на последната седмица като направи анализ на френския президент Емануел Макрон.

"Макрон е опасен, тъй като и той, както всички психопати има високо мнение за себе си. Той не обича Франция и не се бори за френския народ. Той обича себе си," каза професорът.

Казва, че ако сега е пред съдиите на дело и трябва да определи Макрон, със сигурност би го профилирал като много опасен човек. Дори го обяви като по-опасен от серийните убийци.

„Серийните убийци унищожават семейства, докато психопати, които се изявявят в икономиката и политиката, унищожават цели общества," твърди италианския професор.

Голяма роля за психиката му е оказал инцидента със сексуално насили от страна на учителката му Бриджит – тогава той е на 15, а тя на 39 години.

"Ако тогава този инцидент се бе случил в работническо обкръжение, младият Емануел щеше да бъде изпратен в Център за социална грижа, за него щеше да се грижи психолог, а Бриджит Троне би завършила в затвор," казва италианският експерт. Видеото е натрупало десетки хиляди прегледа.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-07-03 15:50:58 преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1987 прегледа
Днес беше направено огромно разкритие по отношение на готвен атентат срещу голяма политическа фигура в световен план. От Канал 3 съобщават, че мъж на 23-години се е готвил да ликвидира френския президент Еманюел Макрон на 14 юни. Тогава е деня на превземането на Бастилията. Той е задържан от френските власти и вече има повдигнати обвиняния за тероризъм и планирано нападение срещу Макрон или малци ... още
На: 2016-11-17 09:27:09 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 551 прегледа
Бившият френски министър на икономиката Емануел Макрон заяви намерението си да се кандидатира за поста президент на републиката. В речта си, той обеща да бъде "кандидат на най-слабите" и да се бори за цялата страна заедно "с всички, които вярват в него. "Съперниците на Макрон са сериозни и намерението му да се кандидатира за президент беше оповестено. Други кандидати за поста са бившият шеф на фр ... още
На: 2017-08-29 20:58:30 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 218 прегледа
По убеждение на експерти, ейфорията след президентските избори утихна и накрая се установи, че доверието на французите в Емануел Макрон продължава стремително да пада. Според последните запитвания повече от половината граждани не се доверяват на новия президент. За последните 30 дни рейтинга на Макрон е паднал на 14%.  Засега 40% от гражданите на Франция са удовлетворени от работата на Макрон н ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X