Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Здраве

Това мило момиче е жив труп с куп болести заради насекомо, което може да ухапе всеки (Видео)

29-годишната жителката на графство Мърсисайд Саманта Калби не може да се движи 23 часа в денонощие, заради тежки болести. Те я мъчат вече 15 години след една ваканция в Италия. През тези мъчителни години тя се е превърнала от "ярка личност в зеленчук" и всеки ден трябва да се бори за живота си, пише Мirror.

"Струва ми се, че това лято преди 15 години умрях, защото това не е живот ... Той почти го няма. Семейството ми ридае, когато вижда в какво се превърнах. Опитвам се да бъда силна пред тях, но майка ми не може да ме погледне без да заплаче"

Саманта страда от тремор, разсеяност, тежка умора, загуба на памет, мускулни болки и затруднения с дишането.

Освен това момичето не може да стои право и е чувствително към шума и светлината. Но едва тази година лекарите са успелия да я диагностицират с лаймска болест - прогресивна бактериална инфекция, предавана от кърлежи. Преди това медиците са съветвали Саманта да се лекува с диети, хранителни добавки и медитация.

"Имаше нощи, когато просто не исках да живея, защото ми ставаше толкова лошо, че вече не можех да издържам. Прекарвам 23 часа в леглото и гледам на четири стени всеки ден. Това прилича на затвор, а аз искам просто да оздравея"

Някога Саманта мечтаела да стане моден дизайнер и дори получила обнадеждаващо писмо от Версаче, но болестта зачеркнала всичко.

Независимо от това девойката не смята да се предава. Тя иска да навакса пропуснатото и затова е стартирала благотворителна кампания, за да събере средства за излекуването си. Сега тя се нуждае от Ј 65,000.

Източник: Zdrave.to

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-11-19 07:09:49 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1808 прегледа
Новини: Има нови и официални данни за екзотичните болести, които носят бежанците в България. Ние ви разказахме за бялата краста там, но от РЗИ-Хасково признават, че става въпрос за не една и две болести. Доктор Станимира Тананова, която е заместник-директор на РЗИ-Хасково, обяви, че екип е посетил центъра, където паразитолози от университетската болница в Пловдив са диагностицирали проблеми. Направени с ... още
На: 2017-08-23 15:24:10 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 558 прегледа
Новини: Големите тобогани на басейните винаги осигуряват невероятно забавление за всички възрасти. Често обаче служителите им ви предупреждават, че трябва да спазвате правилата, за да избегнете нежелани последствия. На прикаченото видео може да видите подобна ситуация с момиче, което претърпява тежка травма, защото не спазва правилата. Уплашената й приятелка крещи за помощ, а безпомощното момиче, плаче ... още
На: 2017-08-03 15:57:02 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1268 прегледа
Новини: В сряда следобед, собственик на сервиз за коли от Дупница, закъса яко! Изпада в алергичен шок след като го ухапва насекомо. За да го спаси задаващата се смърт., кмет с инфаркт бяга от болницата, предава Струма.бг Пострадалият се казва Евгени Георгиев-Гецата, на 32 години. Той бил на разхода с мотора си, на няколко километра от града. Там рядко има хора през делничните дни. Докато кара, насекомо г ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X