Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Здраве

Три билки лекуват всичко, вижте кои са те!

Билкарка Елена Зайцева, известна като Баба Елена разкрива кои са трите корена, които могат да излекуват всичко, пишат от zajenata.bg. Българката е известна в областта на фитотерапия, с която се занимава от 8-годишна възраст. Според нея няма билка в България, за която бабата да не знае. „Всички плевели лекуват! Ако не искате нищо да ви боли – изкопайте си тези три корена – репей, пшеничена трева и глухарче. От тези корени направите отвара и я пийте.“ казва билкарката.

Ето ги и трите билки:

Коренът на житняк: широко разпространен плевел, които според баба Елена лекува всяка болест. С негова помощ сами се лекуват всички диви и домашни животни. От корените на житняк успешно се лекуват всякакви видове отоци, дисфункция и възпаление на пикочния мехур, камъни в бъбреците, всички белодробни заболявания, чревни, диабет, хипертония, дисфункция на яйчниците при жени, остеохондроза, ексудативна диатеза, ожулвания и други. Корена успешно помага и при подагра, ревматизъм, артрит.

Корен от глухарче: за него билкарката споделя, че същият помага много при анемия, рак на стомаха и черния дроб, като лекува и различни заболявания на ставите, възпаление на лимфните възли и диатеза.

Корен от репей: макар и учудващо, коренът от репей може да помага при лечението на всички видове рак, помага при диабет, бронхит, синузит, лечение на ставите, кръвоносните съдове и сърцето, споделя билкарката. Тази билка дори е способна да излекува тежък случай на хепатит C.

Всички билки, в случая корени е най-добре да се извличат в началото на пролетта, както и през есента. Растенията лекуват бавно, незабележимо и по-щадящо от лекарствата, затова процедурата с тях е по-продължителна, завършва билкарката.

loading...
Рейтинг: 4.5 звезди | 4 гласа | 18 точки | 1 ком. | 23577 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-06-16 16:03:17 преди: 2 години / 5 гласа / 16 точки / 0 коментара / 4289 прегледа
Здраве: Баба Ванга е ненадминат феномен в пророкуванията и лечението. Никога няма да можем да обясним от къде идва нейната сила, но историите и сказанията и ще са винаги до нас. Да видим какво е казвала тя на различни хора по отношение на това как да сме здрави и дълголетни! "Недейте да тровите земята – тя ни храни!" Не е ли права? То не е рак, не са всякакви знайни и незнайни болести. Ако не се вр ... още
На: 2016-12-02 12:44:40 преди: 1 година / 3 гласа / 11 точки / 0 коментара / 1631 прегледа
Други: Любимото питие на поколение българия е природен враг на всички вируси и бактерии. Силната напитка успешно се справя и с болежки в мускулите, а често се използва и за почистване на рани. Ракия от сливи  -този вид ракия е много силна, жълтеникава, със силен аромат, който напомня на чиста спиртна напитка. Премахва болките в стомаха, особено ако яли много тежка или лоша храна. За кратко време прерабо ... още
На: 2016-12-15 16:11:58 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2130 прегледа
Здраве: През последните десетилетия непрекъснато нараства търсенето на екологично чисти продукти. В нашата страна био земеделието намира търговско приложение. В повечето магазини е възможно да намерите щанд с натурални био продукти. По такъв начин търговските обекти се стараят да привлекат повече клиенти, които да ограничат употребата на вредни храни. Стремежът към увеличаване на производството на билки ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X