Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Ром ритна баба, но вижте какво му се случи! СНИМКИ!

Явно да риташ жени в гръб е новата мода сред ромите. Ето един такъв смелчага, обаче без късмет, защото е бил респектиран от случайно преминаващ участник в движението, който е успял да го задържи, докато дойде полиция и го арестува.

Карам си днес колата и на кръстовището на Христо Ботев и Симеон /София/ спирам на червено. Една мила баба тръгна да пресича, когато ей този субект (арестувания), може би швед бил е някога, се засили и я ритна в гърба. Тя се развика, а аз да речем, че се подразних.

Спрях на аварийни, слязох, наврях се в него и настойчиво го помолих да изчака търпеливо докато повикам полиция (е, с малко по - резки думи). Той ме поогледа и реши, че е по-разумно да се отзове на молбата ми.

Междувременно даже го спасих от гнева на минаващ младеж, който като чу защо стоим, искаше да го бие. И беше много кротък до пристигането на полицаите, които пък бяха супер яки. Даже повикаха втора кола, която да закара милата дама до управлението.

Аз писах и после си тръгнах. Доста се чудих дали да постна тази история, защото на практика не смятам, че съм направил нещо особено.

Ама с оглед на скорошните събития и точно защото не е нещо особено да помогнеш, а от 15 коли на кръстовището само аз спрях, реших да я споделя. Нищо не ни коства да се намесим, хора, и някак си няма как да оставим да ритат майките и бабите ни, нали?

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-14 07:37:09 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2989 прегледа
Гласът на народа: От една седмица във Фейсбук се споделят масово снимки на пакети от подправки със сушен магданоз и розмарин опаковани за пазара за продажба от пловдивска фирма Биосет ООД под мотото: От градината на баба ... Да обаче, когато потребителят желае да разбере произходът на стоката ..... опа .... оказва се, че градините на тази баба са от Египет или Мароко, откъдето са доставени подправките ... Друго ... още
На: 2016-11-10 16:52:10 преди: 1 година / 6 гласа / 16 точки / 0 коментара / 30124 прегледа
Конспирации: Баба Ванга е предвидила, че Барак Обама ще е последният президент на Америка. Предстои да разберем дали това ще е така. Сляпата българска пророчица успешно е предвидила, че 44-я президент на САЩ ще е афро-американец. Не се знае обаче какво е имала предвид с това, че Обама ще е последният президент. Има някои калкулации, че Баба Ванга познава в 85% от случаите, което е невероятно. Конспиратори вед ... още
На: 2016-07-15 09:28:04 преди: 1 година / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 5295 прегледа
Видео: Баба е Магдалина е героинята, за която става дума сега. Тя е жената във видеото. Измамниците са действали на територията на Пловдив. Нарочили баба на 89 години. Възрастната жена била излъгана по добре известната схема с неин роднина, който моли спешно за пари. Телефонните измамници са поискали 8400 лева, но тя успява да събере 1000. Предава сумата на непознат. Вече я е страх да живее сама. Съсед ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X