Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Цветанов: Левски е нищо в сравнение с Бойко!

Цветанов: ЛЕВСКИ Е НИЩО В СРАВНЕНИЕ С БОЙКО! На Борисов разчитаме да спаси България, а не на стари „герои“

След вчерашната грандиозна гавра на конгреса на ГЕРБ, където самозабравилият се Бойко Борисов сравни Апостолът на Свободата Васил Левски с ислямските мигранти, които също прескачали огради (граничния ни плет с Турция), днес ГЕРБ направиха отчаян опит да спасят честта и властта премиерска от неудържимата лавина на отприщилия се народен гняв. Който гняв, за съжаление, засега се изсипва само по форумите в интернет.

Кризисно медийно включване направи вторият в партията Цветан Цветанов, който се опита да успокои духовете: „Всички ние от ГЕРБ се прекланяме пред гигантското дело на Васил Левски, той е наш национален герой, наша икона. Но нека не забравяме, че Левски е живял и работил преди 140 години. В момента времената са други. Сега тук е Бойко Борисов, той е нашият лидер и на него народът разчита да спаси България“ – това каза Цветанов на нарочно свикана пресконференция в централата на партията.

На срещата с медиите присъстваха още министърката на Европредседателството ни Лиляна Павлова, финансовият министър Горанов, както и депутатът Лъчезар Иванов.

„Премиерът Борисов в никакъв случай не е целял да обиди Левски. Искал е само да подчертае, че всяка ограда може да се прескочи – понякога успешно, друг път – не…“ – допълни величавото си изказване Цветанов.

Опитът на Цветанов да обясни думите на Борисов обаче още повече объркаха присъстващите репортери. Защото не стана съвсем ясно какво иска да каже самият той. Не стана ясна и аналогията Борисова между Левски и ислямските мигранти. Защото към днешна дата всички мигранти успешно прескачат сегашната ограда с Турция, докато някога Левски не е успял и така е бил заловен.

Като опит за замазване на грандиозния гаф прозвучаха и думите на Цветан Цветанов в края на пресконференцията, че „Правителството ще отпусне спешно 5 милиона лева за реновиране и почистване на паметниците на Васил Левски из цялата страна, както и за освежаване на градинките около тях“.

Бойко Борисов не се появи на пресконференцията, вероятно силно зает да спасява България.

Източник: bultimes.com

loading...
Линк:
№ 1 Добавен от гост: AMANDA AFREDO На: 2017-11-29 06:15:20 Хaресва ми
guest-coment-2394
заем! заем !! заем !!!
Търсите ли реномирана и акредитирана компания за частни заеми, която предоставя заеми за житейски възможности. Ние предлагаме всички видове кредити по много бърз и лесен начин, лични заеми, автомобилни кредити, ипотечни кредити, студентски заеми, бизнес кредити, инвестиционни заеми, консолидиране на дълга и много други. Бяхте ли отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидационен заем или ипотека? Не изглеждайте повече, сякаш сме тук, за да превърнете всичките си финансови проблеми в нещо от миналото. Ние отпускаме средства на физически лица и фирми, които се нуждаят от финансова помощ в размер на 2%. Не се изисква никакъв номер за социална сигурност и не се изисква кредитна проверка, 100% гарантирана. Искам да използвам този носител, за да Ви информирам, че предоставяме надеждна и подкрепяща помощ и ще се радваме да Ви предложим заем.
След това ни изпратете имейл до: (amandaafredoloan42@gmail.com), за да кандидатствате за заем
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-10-04 14:54:01 преди: 2 години / 5 гласа / 13 точки / 0 коментара / 48906 прегледа
Забавно: Бойко Борисов е на посещение в Англия и е поканен от кралицата на чай. По време на срещата Борисов пита кралицата каква е тайната на успешния политик. Кралицата му отговаря: -Много просто, трябва да е обграден от интелигентни хора! Бойко пита: -А как се разбира дали някой е интелигентен или не? -Много просто – отговаря му кралицата – трябва да се зададе адекватен въпрос, ето сега ще ... още
На: 2015-06-09 18:26:17 преди: 3 години / 9 гласа / 33 точки / 0 коментара / 19278 прегледа
Култура: Ами не знам за Вас, но на мен взе вече да ми писва с гаврите с този велик българин. Не може омразата ти към един футболен клуб да те накара да се гавриш със светлата личност Васил Левски. Аз съм си цесекар по душа, но не мога да го приема за нормално това нещо за нормално. Като искаш псувай си ги феновете на Ф.К. Левски, но не се гаври със светинята Васил Иванов Кунчев - Левски. Все-пак всичко си ... още
На: 2016-08-14 13:46:28 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 6344 прегледа
Новини: БНД Шипка и ВС „Васил Левски“ алармират за нещо много интересно в поведението на Бойко Борисов в последното му интервю през „Нова телевизия“. Той най-накрая призна, че това, което те говорят от години, е вярно. Имигрантите нахлуват в България постоянно. Всички останали държави затвориха границите си и сега те нямат друг път. Но какво се прави, за да бъдат спрени те и защ ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X