Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Конспирации

Учени намериха вход на Антарктида към подземна база на нацистите! ВИДЕО!

Изследователи уфолози направиха поредното изненадващо откритие, граничещо със световна сензация. Както твърди единият от тях Валентин Дектярев, след изучаване на спътникови снимки на Антарктида, той е открил вход на подземия, които са оставени от нацистите на Третия райх.

Защо именно от нацистите, а не от извънземни?

Уфолозите са убедени, че именно Хитлер и неговата свита още през тридесетте години на миналия век са подготвили база на Антарктида за отстъпление в случай на загуба във Втората световна война.

При това тази база е била «оборудвана» с технологии, които да търсят извънземни цивилизации, благодарение на което не веднъж там се виждат летящи чинни, а самата база дава отпор на всеки, който посегне на нейните тайни.

Например, още през 60 години на миналия век американски военни са се опитали да превземат нацистската секретна база, но претърпяли истински неуспех.

Руския изследовател твърди, че на една от снимките на Антарктида добре се вижда входа на подземното съоръжение.

Около него на снимката се забелязва човешка сянка или на хуманоид.

А, това може да е и самият Хитлер, иронизира уфолога, но в едно е убеден, че извънземните и техните технологии е възможно да са подарили на нацистите това, за което мечтае всеки човек – безсмъртие.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-11-29 09:05:45 преди: 1 година / 5 гласа / 14 точки / 0 коментара / 28782 прегледа
История: На антарктическия шелф учени откриха три пирамидални обекта, които могат да се окажат постройки от древна цивилизация. Изследователите на Антарктида направиха уникално откритие – на шелфе на леденият континент намериха пирамиди, които могат да се окажат постройки от древна цивилизация. След подробно изследване на обектите геолозите дошли до извода, че пирамидите не са образувани по естеств ... още
На: 2016-08-22 15:45:15 преди: 1 година / 10 гласа / 40 точки / 2 коментара / 9736 прегледа
Новини: Както е известно, нацистите са проявявали голям интерес към окултното, поради което организират редица експедиции до Тибет, Южна Америка и Австралия, пише в официалната си фейсбук страница: https://bg-bg.facebook.com/dosietatanavladi , специален агент Владимир Лисичков от ФБР, най-добрия специалист в областта на паранормалноно и конспиративните теории в Европа. През 1938г. фюрерът изпраща експеди ... още
На: 2016-02-22 17:17:57 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1725 прегледа
Новини: Ето това е новина, макар и с негативна перспектива...Опасна за бъдещето на планетата. На Антарктида за първи път беше регистрирана рекордна температура на въздуха от 17,8 градуса, съобщи чешкият учени Кимил Ласка. „Този факт потвърждава усиления процес на глобалното затопляне, което обхваща цялата планета”, заяви ученият, цитиран от БГНЕС. Заради топенето на глетчерите и ледените покр ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X