Новини Политика Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Видео История Бизнес Технологии Лайфстайл Здраве Клюки Спорт Дискусии Туризъм Култура Забавно Музика Наука Икономика Снимки Конспирации Изкуство Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Новини

Украйна и ЕС: високата цена, която ще заплати за влизането си в Евросъюза!

Меденият месец между ЕС и Украйна премина - на киевския самит в Украйна – ЕС - Туск и Юнкер отказаха на Порошенко понататъшно развитие на европейския подем. Порошенко, както никой друг знае, какво е нужно на Европа, за да приеме Украйна.

Нужно е, Украйна да направи онова, което направиха другите държави от бившия комунистически блок.

Сега Западните държави я наблюдават и очакват да направи най-главното — да не се придържа към своята независимост и когато всичко бъде готово ще я направят европейска.

Но, е напълно вероятно Украйина да не бъде в редиците на ЕС, защото тя и така е под контрола на Запада.

Тя ще бъде приета тогава, когато им бъде необходима. А, засега няма никакви препятствия и конкурентоспособност от страна на промишленността, защото тя е унищожена.

Киевския завод Антонов повече никога няма да произвежда нови турбини, Запорожския автопромишлен комплекс завинаги ще остане спомен за гръбнака на Запорожието и т.н., защото отдавна на пазара се заселиха китайците.

Истината е, че те отдавна са извадени от листата на конкурентите, а в момента японската електроника е наводнила пазара.

Накратко, Хърватския сценарий е по аналог на Приднестровието и Осетия, но по отношение на Украйна може да се разгледа Българския сценарий, който ЕС ще приложи с пълна сила.

България — тази малка балканска страна, живееща в здрава симбиоза с Русия. Даже плодородността на българската земя силно се доближава до тази на украинската.

Всичко започна, още по времето на СССР след сделката на века: нефт и газ в обмен за пипер и домати.

Почти безплатните енергоресурси позволиха на България да развива индустрия, тежко машиностроене, високи технологии, първи в компютърните технологии и много други науки.

Повече от 80% от производството на България заминаваше за Русия. Естественно, не само с домати заплащаше България, а преди всичко с лоялността към Съветите и НАТОвската дистанция.

Но, всичко се прекрати след разпада на СССР, когато Западните държави решиха да се възползват от България и да лапнат лакомия къс.

От България направиха аграрно-куроретн регион на Европа, а промишленността беше убита.

Каква е участта на днешна Украйна, която наскоро беше анонсирана.

От аграрна свръхдържава в състава на ЕС, която осигурява на Европа рапица и пшеница, ще бъде превърната във вносител.

Както бяха разпродадени ненужните български заводи и фабрики, които в условията на квотов конкурент трябваше завинаги да бъдат закрити.

Тоест, украинците ще могат успешно да пътуват из Европа, да работят гувернантки и друга прислуга, но ще имат ранга «европеец» за сметка на тяхната икономика.

Новите български европейци сами честно говорят, че не считат България в Европа.

«Какви европейци сме ние с пенсии от 50 €?»

В края на краищата Украйна ще бъде превърната, като днешна България - с високо ниво на смъртност, престъпност, заболявания и т. н.

 

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 1178 прегледа
Публикувано на: 2017-07-16 09:06:00
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Украйна и ЕС: високата цена, която ще заплати за влизането си в Евросъюза!

Изненада: Свободният достъп на гастърбайтерите от Украйна в ЕС е затворен!
преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 885 прегледа
Депутат от Холандското Правителство с важна молба се обърна тази седмица към парламента. Марк Рюте изпратил в депутатския корпус писмо, в което моли за допълнително време, за окончателно приемане на ратификацията относно асоциирането на Украйна в Евросъюза. В писмото се говори за съхраняващи възможности, които могат да се внесат с изменения във връзка с обезпокоените граждани, които са гласували ... още

ФСБ ликвидира канал за контрабанда на оръжие от Евросъюза за Украйна
преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 816 прегледа
Федералната служба за сигурност на РФ пресече крупен канал за контрабанда на оръжие и взривни боеприпаси от Евросъюза за Украйна. Заведени са дела срещу 54 души, а задържаните са от 24 региони на РФ. Както съобщава ФСБ, в хода на спецоперацията е иззето, както бойно оръжие, така и преправено и «подготвено за преправяне с бойни характеристики», дори в арсенала на контрабандистите е имало авиопушка ... още

Грузия, Украйна и Косово без визи в ЕС през 2016
преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 752 прегледа
Йоханес Хаан, еврокомисарят отговарящ за разширяването на ЕС пред европейска медия официално заяви, че Косово, Грузия и Украйна вероятно ще получат правото да пътуват на безвизов режим в границите на ЕС. Очаква решението да бъде прието и да влезе в сила през настоящата 2016 година. Той смята, че Украйна е изпълнила всички изисквания, които се задължителни за Евросъюза. Интересното в случая е, че ... още

За Украйна влезе в сила безвизовия режим за ЕС
преди: 5 месеца / 2 гласа / 5 точки / 0 коментара / 907 прегледа
Украйнските граждани вече могат безвизово да посещават страните от Шенгенската зона. Документът беше подписан на 17 май в Страсбург и вече е в сила. Гражданите на Украйна могат да посещават вече без визи всички страни на Евросъюза, с изключение на Великобритания и Ирландия, заяото не влизат в Шенген. Престоя им е разрешен за срок от 90 дни, но само в качеството им на туристи, предприемачи или за ... още

Ердоган отново завъртя палачинката: Турция е готова да се откаже от влизане в Евросъюза!
преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1014 прегледа
Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган заяви днес, че неговата държава е готова да се откаже от преговори по влизане в Евросъюза, ако с Турция не бъдат обсъждани новите условия на този процес. «Вече няма друг избор: необходимо е да се открият нови пунктове на преговори, които още не са били на дневен ред. Ако вие не ги откриете — довиждане», агенция Reuters цитира Ердоган. Впрочем, под ... още

За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2017 SpoDeli.eu V 1.0