Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Новини

Украйна и ЕС: високата цена, която ще заплати за влизането си в Евросъюза!

Меденият месец между ЕС и Украйна премина - на киевския самит в Украйна – ЕС - Туск и Юнкер отказаха на Порошенко понататъшно развитие на европейския подем. Порошенко, както никой друг знае, какво е нужно на Европа, за да приеме Украйна.

Нужно е, Украйна да направи онова, което направиха другите държави от бившия комунистически блок.

Сега Западните държави я наблюдават и очакват да направи най-главното — да не се придържа към своята независимост и когато всичко бъде готово ще я направят европейска.

Но, е напълно вероятно Украйина да не бъде в редиците на ЕС, защото тя и така е под контрола на Запада.

Тя ще бъде приета тогава, когато им бъде необходима. А, засега няма никакви препятствия и конкурентоспособност от страна на промишленността, защото тя е унищожена.

Киевския завод Антонов повече никога няма да произвежда нови турбини, Запорожския автопромишлен комплекс завинаги ще остане спомен за гръбнака на Запорожието и т.н., защото отдавна на пазара се заселиха китайците.

Истината е, че те отдавна са извадени от листата на конкурентите, а в момента японската електроника е наводнила пазара.

Накратко, Хърватския сценарий е по аналог на Приднестровието и Осетия, но по отношение на Украйна може да се разгледа Българския сценарий, който ЕС ще приложи с пълна сила.

България — тази малка балканска страна, живееща в здрава симбиоза с Русия. Даже плодородността на българската земя силно се доближава до тази на украинската.

Всичко започна, още по времето на СССР след сделката на века: нефт и газ в обмен за пипер и домати.

Почти безплатните енергоресурси позволиха на България да развива индустрия, тежко машиностроене, високи технологии, първи в компютърните технологии и много други науки.

Повече от 80% от производството на България заминаваше за Русия. Естественно, не само с домати заплащаше България, а преди всичко с лоялността към Съветите и НАТОвската дистанция.

Но, всичко се прекрати след разпада на СССР, когато Западните държави решиха да се възползват от България и да лапнат лакомия къс.

От България направиха аграрно-куроретн регион на Европа, а промишленността беше убита.

Каква е участта на днешна Украйна, която наскоро беше анонсирана.

От аграрна свръхдържава в състава на ЕС, която осигурява на Европа рапица и пшеница, ще бъде превърната във вносител.

Както бяха разпродадени ненужните български заводи и фабрики, които в условията на квотов конкурент трябваше завинаги да бъдат закрити.

Тоест, украинците ще могат успешно да пътуват из Европа, да работят гувернантки и друга прислуга, но ще имат ранга «европеец» за сметка на тяхната икономика.

Новите български европейци сами честно говорят, че не считат България в Европа.

«Какви европейци сме ние с пенсии от 50 €?»

В края на краищата Украйна ще бъде превърната, като днешна България - с високо ниво на смъртност, престъпност, заболявания и т. н.

 

Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 1204 прегледа
Публикувано на: 2017-07-16 09:06:00
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Украйна и ЕС: високата цена, която ще заплати за влизането си в Евросъюза!
На: 2016-11-04 07:04:43 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 923 прегледа
Депутат от Холандското Правителство с важна молба се обърна тази седмица към парламента. Марк Рюте изпратил в депутатския корпус писмо, в което моли за допълнително време, за окончателно приемане на ратификацията относно асоциирането на Украйна в Евросъюза. В писмото се говори за съхраняващи възможности, които могат да се внесат с изменения във връзка с обезпокоените граждани, които са гласували ... още
На: 2017-04-17 13:04:33 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 848 прегледа
Федералната служба за сигурност на РФ пресече крупен канал за контрабанда на оръжие и взривни боеприпаси от Евросъюза за Украйна. Заведени са дела срещу 54 души, а задържаните са от 24 региони на РФ. Както съобщава ФСБ, в хода на спецоперацията е иззето, както бойно оръжие, така и преправено и «подготвено за преправяне с бойни характеристики», дори в арсенала на контрабандистите е имало авиопушка ... още
На: 2016-05-04 21:32:54 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 808 прегледа
Йоханес Хаан, еврокомисарят отговарящ за разширяването на ЕС пред европейска медия официално заяви, че Косово, Грузия и Украйна вероятно ще получат правото да пътуват на безвизов режим в границите на ЕС. Очаква решението да бъде прието и да влезе в сила през настоящата 2016 година. Той смята, че Украйна е изпълнила всички изисквания, които се задължителни за Евросъюза. Интересното в случая е, че ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X