Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Украйна и ЕС: високата цена, която ще заплати за влизането си в Евросъюза!

Меденият месец между ЕС и Украйна премина - на киевския самит в Украйна – ЕС - Туск и Юнкер отказаха на Порошенко понататъшно развитие на европейския подем. Порошенко, както никой друг знае, какво е нужно на Европа, за да приеме Украйна.

Нужно е, Украйна да направи онова, което направиха другите държави от бившия комунистически блок.

Сега Западните държави я наблюдават и очакват да направи най-главното — да не се придържа към своята независимост и когато всичко бъде готово ще я направят европейска.

Но, е напълно вероятно Украйина да не бъде в редиците на ЕС, защото тя и така е под контрола на Запада.

Тя ще бъде приета тогава, когато им бъде необходима. А, засега няма никакви препятствия и конкурентоспособност от страна на промишленността, защото тя е унищожена.

Киевския завод Антонов повече никога няма да произвежда нови турбини, Запорожския автопромишлен комплекс завинаги ще остане спомен за гръбнака на Запорожието и т.н., защото отдавна на пазара се заселиха китайците.

Истината е, че те отдавна са извадени от листата на конкурентите, а в момента японската електроника е наводнила пазара.

Накратко, Хърватския сценарий е по аналог на Приднестровието и Осетия, но по отношение на Украйна може да се разгледа Българския сценарий, който ЕС ще приложи с пълна сила.

България — тази малка балканска страна, живееща в здрава симбиоза с Русия. Даже плодородността на българската земя силно се доближава до тази на украинската.

Всичко започна, още по времето на СССР след сделката на века: нефт и газ в обмен за пипер и домати.

Почти безплатните енергоресурси позволиха на България да развива индустрия, тежко машиностроене, високи технологии, първи в компютърните технологии и много други науки.

Повече от 80% от производството на България заминаваше за Русия. Естественно, не само с домати заплащаше България, а преди всичко с лоялността към Съветите и НАТОвската дистанция.

Но, всичко се прекрати след разпада на СССР, когато Западните държави решиха да се възползват от България и да лапнат лакомия къс.

От България направиха аграрно-куроретн регион на Европа, а промишленността беше убита.

Каква е участта на днешна Украйна, която наскоро беше анонсирана.

От аграрна свръхдържава в състава на ЕС, която осигурява на Европа рапица и пшеница, ще бъде превърната във вносител.

Както бяха разпродадени ненужните български заводи и фабрики, които в условията на квотов конкурент трябваше завинаги да бъдат закрити.

Тоест, украинците ще могат успешно да пътуват из Европа, да работят гувернантки и друга прислуга, но ще имат ранга «европеец» за сметка на тяхната икономика.

Новите български европейци сами честно говорят, че не считат България в Европа.

«Какви европейци сме ние с пенсии от 50 €?»

В края на краищата Украйна ще бъде превърната, като днешна България - с високо ниво на смъртност, престъпност, заболявания и т. н.

 

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-11-04 07:04:43 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 924 прегледа
Новини: Депутат от Холандското Правителство с важна молба се обърна тази седмица към парламента. Марк Рюте изпратил в депутатския корпус писмо, в което моли за допълнително време, за окончателно приемане на ратификацията относно асоциирането на Украйна в Евросъюза. В писмото се говори за съхраняващи възможности, които могат да се внесат с изменения във връзка с обезпокоените граждани, които са гласували ... още
На: 2017-04-17 13:04:33 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 850 прегледа
Новини: Федералната служба за сигурност на РФ пресече крупен канал за контрабанда на оръжие и взривни боеприпаси от Евросъюза за Украйна. Заведени са дела срещу 54 души, а задържаните са от 24 региони на РФ. Както съобщава ФСБ, в хода на спецоперацията е иззето, както бойно оръжие, така и преправено и «подготвено за преправяне с бойни характеристики», дори в арсенала на контрабандистите е имало авиопушка ... още
На: 2016-05-04 21:32:54 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 810 прегледа
Геополитика: Йоханес Хаан, еврокомисарят отговарящ за разширяването на ЕС пред европейска медия официално заяви, че Косово, Грузия и Украйна вероятно ще получат правото да пътуват на безвизов режим в границите на ЕС. Очаква решението да бъде прието и да влезе в сила през настоящата 2016 година. Той смята, че Украйна е изпълнила всички изисквания, които се задължителни за Евросъюза. Интересното в случая е, че ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X