Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Уникален цирк в съда срещу Алексей Петров! Прокуратурата така се ос*а, че съдията се пръсна от смях!

Днес в Софийския градски съд се случи истинска пародия на правораздаване, която не позволи на новото дело срещу Алексей Петров за пране на пари. Едната причина е отсъствието на адвокат Ина Лулчева, но това е нищо спрямо циркат, който представляваше обвинителния акт.

Толкова цирк, че съдия Александра Йорданова не е сдържала смеха си. Оказва се, че колегата по обвинение на Алексей Петров – Явор Джиджев е и посочен като пострадал от престъплението, за което се води дело, предават от Труд.

„Вие сте и обвиняем, и пострадал, искате ли да подадете граждански иск срещу самия вас?“, шеговито попитала Джиджев съдия Йорданова.

Прокурорите са описали, че фирма Томеком ООД, която е собственост на Джиджев е била ощетена от сделка на Петров с чужд инвеститор. Прокуратурата казва, че през периода 2006-08 Петров с Джиджев и Теодор Дечев са изпрали 3,3 милиона лева през две фирми на Джиджев – ЕСТ АД и ощетената Томеком ООД.

“Бях посредник в сделка с голяма американска компания, получил съм от нея повече от 7 млн. лв. хонорар и бонуси. Платил съм си данъците, няма никакво пране на пари“, заяви преди заседанието Алексей Петров. Интересното е, че той не определи делото като поръчка срещу него, а като израз на некомпетентност. „Приех, че просто стърча и това ми е проблемът“, заяви с усмивка той.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 6105 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-10-29 09:32:06 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3491 прегледа
Полицията в София е на крак, според Нова ТВ! Преди минути е извършен атентат с РПГ на бул. "Черни връх" в квартал "Кръстова вада"! Атентатът е бил срещу Алексей Петров единственото, което се знае до момента е, че той е останал жив. С РПГ-то е стреляно от червен опел Астра и е пострадал само автомобила на Алексей Петров - Трактора. Самият Петров не е бил засегнат, защото той се придвижва с бронира ... още
На: 2015-10-29 14:12:17 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1785 прегледа
Алексей Петров мисли, че атентатът срещу него е грешка и не е трябвало да се случи. Той заявил това пред ПИК. През последните години е вършил много неща, но никое от тях не е повод за подобни действия срещу него. Дано той се появи с повече информация по въпроса. Интересно е да разберем, дали това има връзка с КТБ или пък с "Октопод".     ... още
На: 2013-12-06 07:07:27 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 916 прегледа
Алексей Петров - Трактора се е появил на бял свят на 23 април 1962 г. Започва службата си в силовото министерство на 14 годишна възраст в Средното сержантско училище в град Пазарджик. Дълги години Трактора служи в Националната служба "Сигурност" (НСС). Алексей Петров напуска отряда на баретите в началото на 90-те години. По-късно той е сред учредителите на Съюза на бившите барети. До 2000 г. той ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X