Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

В САЩ: масови арести на мигранти и протести в тяхна защита! ВИЖТЕ ВИДЕО!

Масовите протести в САЩ станаха част от ежедневието на американците, след като стотици мигранти без легален статут бяха арестувани от федералните имограционни власти ICE в поне шест щата. Арестите преминаха под мотото, всички криминални субекти и нелегални да се депортират. 

Поредният многоброен протест беше вчера в Ню-Йорк, който беше против миграционният указ на Доналд Тръмп, както и неговото намерение да построи стена на границата с Мексико.

Участниците в протестите викаха: "Не на забраната, не на стената" и призоваваха да се прекрати масовата депортация на нелегални. Всичко това доведе до масови стълкновения с полицията. Хиляди хора излязоха на улицата на Мегаполиса, за да изразят солидарност с мигрантите и мюсюлманите.

Своята акция те нарекоха "Марш на любовта", а в град Роли, щат Северна Каролина, протестът премина под мотото "Марш на морала", където количеството на протестиращите беше от хиляди хора.

Някои от лозунгите на плакатите защитаваха мюсюлманските жени, които носят бурка и на тях пишеше: "Майка Тереза всеки ден носеше на главата си кърпа".

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-06-07 17:57:36 преди: 1 година / 2 гласа / 5 точки / 0 коментара / 5949 прегледа
Новини: Полицията в Лондон успя да предотврати поредната терористична атака. Това става след като са спрели за проверка мюсюлманин с раница. В чантата открили много и големи мачетета. Инцидентът е станал на 5 юни, след като полицията е заподозряла мъжа. Той се е качил в автобуса. Видеото е заснето от цивилен гражданин, който също се е возил на рейса. Проверката е станала след като возилото е спряно на п ... още
На: 2016-02-06 20:09:49 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 1319 прегледа
Видео: Организираните протести на ПЕГИДА в Европа стигнаха и до Франция. Патриотите срещу ислямизацията на Запада се сбиха с полицията в град Кале. След планираното си шествие, групата беше забранена от местната власт. Имаше много арести и много бой. Днес Франция показа, че ще клекне на арабите!   ... още
На: 2016-10-02 09:34:12 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1137 прегледа
Новини: С масови сблъсъци е завършила демонстрация на имигранти във френския град Кале. Около 300 души са участвали в демонстрацията в знак на протест срещу лошите условия на живот в лагера. Полицаите са се опитали да върнат активистите обратно в лагера, мястото им на пребиваване, но по посока на силите за сигурност заваляли камъни. На пазителите на реда им се наложило в отговор на нападението водни оръд ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X